Salon Tajna ljepote u Zagrebu donosi Vam DIVA FIT program od 28 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela uz redovno mjerenje opsega i individualni plan prehrane za samo 999 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smršavite i oblikujte svoje tijelo lako, brzo i uspješno uz paket 28 tretmana DIVA FIT u Salonu Tajna ljepote! Obratite se s povjerenjem jer ste zaslužili osjećati se dobro, samo to trebate i poželjeti! Kupon se može iskoristiti do 01.06.2019.

DIVA FIT PROGRAM uključuje: 4 vakumske 2D kriolipolize - 20% - 25% manje masnih stanica u 1 dolasku // 3 vakuum vreće - garantirano se gubi 6,5 cm u obujmu samo 1 tretmanom // 3 4D kavitacije ili radiofrekvencije tijela // 3 limfne drenaže // 3 body formera/elektrostimulacije // 3 termo deke // 3 body wrappinga/ovijanja folijom - uz prethodno nanošenje fluida od guarane za brzo sagorijevanje masnoća // 5 vibracijskih platformi // 1x body scan (analiza tijela) 

Sudjelujte u nagradnom izazovu Tajne ljepote! Klijenticu s najviše izgubljenih kilograma ili obujma (u cm) darujemo START FIT program mršavljenja - 20 dodatnih tretmana kojima se održavaju odgovarajuća tjelesna težina i obujam.

DIVA FIT PROGRAM potpune transformacije vaše je idealno rješenje, a obuhvaća kompletan program oblikovanja i učvršćivanja tijela, smanjivanje trbuha, bedara, nogu, ruku i stražnjice te nakupina celulita. Sastavljen je od nekoliko cjelina kojima djelujemo na poticanje cirkulacije i izmjene tvari, detoksikaciju organizma, učvršćivanje vezivnog tkiva, izgradnju i oblikovanje te utegnutost tijela.

Ono što nas razlikuje od ostalih salona su programi prilagođeni Vašim individualnim potrebama, uz detaljnu Omron body scan analizu tijela, a s ciljem maksimalnih i dugotrajnih rezultata u gubljenju kilograma, oblikovanju Vašeg tijela i uklanjanju ostalih nesavršenosti. 

DIVA FIT PROGRAM namijenjen je klijenticama koje žele smršaviti do 30 kg ili izgubiti veći obujam te više konfekcijskih brojeva. 

GRATIS: 1 lifting lica uz najnoviju hexapolarnu radiofrekvenciju lica i podbratka te serum s 24k zlatom!

Program započinjemo individualnom konzultacijom na kojoj određujemo vaše ciljeve te način na koji ćemo to postići. Inicijalni pregled također uključuje i detaljnu segmentalnu body scan analizu tijela u kojoj ćete dobiti sve potrebne informacije o trenutačnom stanju Vašeg tijela. Dobiveni parametri bitni su za precizno određivanje pravilnih tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela kao i definiranje ciljeva prehrane. Analiza tijela se vrši najnovijim medicinskim uređajem OMRON HBF 516. 

Termo deka uz body wrapping/ovijanje folijom je pasivna i izuzetno ugodna terapija koja traje 30 minuta. Temperatura se može regulirati između 40 i 75 stupnjeva a njome osim detoksikacije organizma želimo postići i bolju prokrvljenost, opuštanje mišića i živaca te redukciju celulita i masnih naslaga.

2D vakumskom kriolipolizom započinjemo tretiranje gustog masnog tkiva. To je nova revolucionarna metoda gubitka masnih naslaga, koja je proglašena glavnim tehnološkim napretkom u novije vrijeme te dostojnom zamjenom kirurškoj liposukciji zbog čega se još naziva i liposukcijom bez noža. Princip rada je vakuumski  sistem usisavanja masnog tkiva(5 kPa), a ovisno o njegovoj  debljini ono se tretira na 5°C do -10°C. 

Prilikom tretmana masne stanice se usred niske temperature počinju  kristalizirati te se pokreće proces prirodnog uklanjanja iz organizma koji postepeno smanjuje debljinu masnog sloja. Najnovija 2D vakumska kriolipoliza zbog svoja dva aplikatora vrlo je učinkovita jer se u pola sata mogu tretirati čak dva područja. 

Vakuumska vreća je hladni, biostimulativni i mehanički tretman protiv celulita i sužavanja obujma tijela. Prednost ovog tretmana u odnosu na druge je što daje brze efekte, koji su vidljivi odmah nakon prvoga tretmana! Tretman vakuumskom vrećom traje 60 minuta.

4D kavitacijom sa samokontrolom rada čime se dozira dubina ultrazvučnih valova te je na taj način tretman ne samo učinkovit nego i vrlo siguran za okolna tkiva i živce, djelujmo na odstranjivanje viška vode, masnoće te celulita. 4D inovativna tehnologija sa čak 4 sonde integrirane u jednu veliku sondu (4 u 1) omogućava da se tretmanom zahvati velika površina tijela koja se tretira te su stoga rezultati puno brži i učinkovitiji.

Nakon tretmana 4D kavitacije svakako ćemo napraviti limfnu drenažu kako bi stimulirali metabolizam te kroz limfni sustav djelovali na ubrzano izlučivanje otpadnih materija i viška tekućine iz organizma (lica i tijela). Ukoliko ste se pak odlučili za jednu od naših radiofrekvencija tijela zasigurno ćemo pronaći onu koja će najbolje odgovarati Vašoj koži. Radiofrekvencijom vidljivo djelujemo na proizvodnju kolagena, zatezanje kože te redukciju celulita i masnih stanica.

Body former/elektrostimulacija uz pomoć mikrostruje na brz i efikasan način ukloniti će masne naslage, poboljšati tonus Vaše kože i osloboditi Vas celulita. Poznat je i pod nazivom ‘pasivna gimnastika’ jer su njegove prednosti mnogobrojne. Samo jednim tretmanom dobiju se isti rezultati kao nakon 7-8 sati naporne vježbe. 

Vibracijska platforma relativno je nov pristup fizičkoj aktivnosti. Bazira se na naprednoj vibracijskoj tehnologiji koju mogu koristiti ljudi svih uzrasta, načina života i fizičkih sposobnosti. Zbog ograničenog kretanja kod tradicionalnih vježbi prosječno samo 30-40% mišične mase može biti iskorišteno, dok se kod vibracijskog treninga angažira izmedu 95% i 97% mišičnih vlakana. To znači da se duboki mišići i mišići stabilizatori koji se inače teško i dugo vježbaju, također stimuliraju.