Proljeće je idealno za kampiranje! Iskoristite ponudu za 4 odrasle osobe i 2 djece u Premium Camping Resortu By Valamar 5* na Krku za 3 dana/2 noćenja + sauna + bicikl + tenis tereni... samo 559 kn!

74 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite 3 prekrasna dana s prijateljima ili obitelji u Bella Vista Premium mobilnoj kućici u Premium Camping Resortu By Valamar 5*na Krku! U cijenu uključena i sauna (2 h), bicikl, tenis tereni, prilagođen animacijski program i besplatni parking, sve za 4 odrasle osobe i 2 djece do 16 godina! Kupon vrijedi od 15.03.19. do 14.04.19.

Krk Premium Camping Resort - Bella Vista Premium Village

Uživajte u luksuznom camping homeu koja vam pruža i najspektakularniji pogled na more iz kampa. Bella Vista Premium Village nudi luksuzno opremljene camping homeove, infinity vanjski bazen sa sunčalištem i prostranu uređenu šetnicu sa zabavnim sadržajima.

Površina Bella Vista Premium camping homeova iznosi 32 m², a nalaze se u prirodnom zelenilu mediteranskog raslinja u blizini dječjeg bazena i dječjeg igrališta. Mogu ugostiti četiri osobe u dvije spavaće sobe, a nude i prostranu te dobro opremljenu kuhinju (mikrovalna pećnica, električni štednjak) s dodatnim ležajem, SAT TV-om i dvjema kupaonicama. Bella Vista Premium camping homeovi su klimatizirani te također sadrže prostranu i natkrivenu terasu.  

U kampu se nalazi prostrana šetnica prepuna zabavnih sadržaja, kao i vanjski bazen s velikim sunčalištem. Šetnica je smještena u blizini ostalih zabavnih sadržaja kampa: trga, dječjeg igrališta, restorana i vanjskih bazena.

Karakteristike 

- novi potpuno opremljeni camping homeovi s natkrivenim terasama

- smješten u dijelu kampa sa najspektakularnijim pogledom na more i okruženje

- novi bazen sa sunčalištem u sklopu Bella Vista Premium Villagea

- prostrana uređena šetnica sa zabavnim sadržajima

- zona bez prometa, u blizini dječjeg bazena i igrališta