Oaza mira u prekrasnom Rovinju najbolji je odabir za savršen obiteljski odmor! Uskrsni praznici na 3 dana/2 noćenja s doručkom za dvoje u hotelu „Vila Lili“...za samo 1019 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uskrs na moru! Uhvatite tople zrake sunca i dočekajte Uskrs u prelijepom Rovinju! Kupon vrijedi isključivo od 19.04.19. do 22.04.19.!

HOTEL VILA LILI

Oaza mira u prekrasnom Rovinju - upravo ono što ste oduvijek priželjkivali za svoj ili odmor Vaše obitelji...


Hotel „Vila Lili“ Vaš je najbolji odabir u Rovinju.

Naš mali obiteljski hotel smješten je na idealnoj poziciji prekrasnog Rovinja! Vila Lili dovoljno je daleko od gradske vreve, a ipak sam centar Vam je nadohvat ruke!

U rezidencijskoj četvrti a blizu mora i ostalih hotela smjestio se i naš mali hotel. 17 soba i 3 hotelska apartmana su upravo ono što ste željeli za svoj odmor i Vašu obitelj, ali i kućnog ljubimca.

Dnevni bar radi cijeli dan za Vas, a istarska vina će Vas oduševiti. Trebate ih samo otkriti. Uostalom probat ćete i naše kolače kad se vratite s kupanja ili šetnji.

Navečer možete promatrati nebo, zvijezde i planete iznad Hrvatske jer na mansardi su dva dobra teleskopa.Mi smo mali tim koji će slušati Vaše želje i planove. Naše palme obavijene cvijetom jasmina će Vas pozdraviti pri dolasku, a kaktusi će procvasti na jedan dan.


Sobe su sve različite, a odišu šarmom domaćina. Kreveti su kao stvoreni za dobar san a jastuci antialergijski. Kad otvorite ujutro prozor Vaše sobe, sunce će Vas pomilovati po licu a miris mora, lavande i ružmarina zaželit će Vam DOBRO JUTRO.

BOGATSTVO OKUSA - doručak koji ostaje u sjećanju

Svakog dana drugačiji doručak čekat će Vas do kasnih jutarnjih sati! Fileti inćuna i sardina s najboljim djevičanskim maslinovim uljem, kruh i sir s maslinama... Razmazit ćemo Vas pekmezima i džemovima spravljenima u našoj kuhinji …