[VARAŽDIN] Iskoristite ponudu za uklanjanje dlačica i genijalan popust! 35 tretmana uklanjanja dlačica E-light metodom u Arte Viti, uz čak 91% popusta!

1 prodanMožete kupovati i dalje!

Isprobajte najnoviju tehnologiju na području depilacije! Na prvi tretman je potrebno doći do 31.03.2019.; svi tretmani se moraju iskoristiti do 30.05.2019.

Ponuda centra Artevita uključuje paket od 35 tretmana dugotrajnog uklanjanja dlačica.


Paket se sastoji od: 
5x potkoljenice, 
5x natkoljenice, 
5x linija trbuha, 
5x bikini, 
5x pazusi, 
5x nadusnice, 
5x brada.


ODMAH nakon kupnje i primitka kupona obavezna najava i rezervacija termina 7 dana unaprijed na br. tel: 0955070979, uz KOD i ID kupona.


Kombinirajući intenzivnu pulsirajuću svjetlost i radio frekvenciju tretmani su efikasniji i smanjuje se rizik od opekotina. Uvođenjem radio frekvencije uz IPL dolazi do boljeg apsorbiranja svjetlosti jer se snaga ne gubi na površini kože tako da se mogu koristiti i niže jakosti IPL-a što smanjuje peckanje i rizik. Ovo je nova tehnologija koja je odobrena od krovne FDA organizacije ( Food and Drug Association) da se može reklamirati kao trajno uklanjanje dlačica što potvrđuje njegovu efikasnost i kvalitetu.


Za bolje i brže rezultate treba voditi računa o sljedećem: ne preporuča se izlaganje suncu mjesec dana prije tretmana, ne preporučuju se sredstva za samotamnjenje i izbjeljivanje dlačica, na dan tretmana nije poželjno nanositi kreme, pudere ili losione, između tretmana  može se koristiti samo klasično brijanje britvicom i ne smiju se koristiti betakaroteni.

 

Tretman se ne preporučuje: trudnicama, dojiljama, dijabetičarima, osobama koje boluju od epilepsije, osobama s dermatitisom ili ekcemom na području tretmana i osobama sa alergijom na svijetlost,te maloljetnim osobama.  


Prije tretmana se ne preporuča brijanje britvicom niti čupanje dlačica pincetom ili depiliranje. Dlaka mora biti duga 3-4mm. Poslije tretmana je potrebno izdepilirati voskom ili šećernom pastom.