LAST MINUTE! Valentinovo u Budimpešti s Panturistom i prijevozom iz Osijeka! Počastite se dvodnevnim razgledom i noćenjem s doručkom u mađarskoj prijestolnici za samo 439 kn/osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak iz Osijeka s autobusnog kolodvora (peron 15) u 05.45 sati (iz ostalih gradova na upit). Ponuda vrijedi isključivo za vikend 16.-17.02.2019.!

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan, subota

Polazak iz Osijeka s autobusnog kolodvora (peron 15) u 05.45 sati (iz ostalih gradova na upit). Vožnja autocestom preko Szekszarda, Paksa do Budimpešte. Zaustavljanje na brdu Gellert s utvrdom – Citadelom sa koje se pruža fantastičan pogled na Budim, Peštu, Dunav… Razgled grada autobusom i pješice: Trg Heroja sa spomenikom milenija, Andrassy bulevar, Bazilika sv. Stjepana, Opera, Parlament... 

Odlazak do pješačke zone Vaci ulice, šetnja središtem grada do poznate slastičarnice Gerbaud i Vorosmarty Ter. Slobodno vrijeme za kavu i kolače... Smještaj u hotel. Predlažemo odlazak na večernju romantičnu vožnju brodom po Dunavu (uz doplatu). Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan, nedjelja

Nakon doručka nastavak razgleda povijesnog Budima s kraljevskom palačom, ribarskom utvrdom i Matijaševom crkvom… Slobodno vrijeme za ručak, šetnju živahnim ulicama, posjet muzejima kojima ovaj grad obiluje. Polazak iz Budimpešte u kasnim poslijepodnevnim satima. Planirani povratak u Hrvatsku u večernjim satima.