[SPLIT] Gušti na splitski način! Počastite se mesnim menijem u 3 slijeda u luksuznom restoranu Hotela Fanat 4* na Žnjanu za samo 209 kn! Dobar Vam tek!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

MESNI MENU za 2 osobe u tri slijeda: bruskete sa pršutom i povrćem - miješana mesna plata s povrćem i pomfritom - desert iznenađenja! Kupon se može iskoristiti do 31.03.2019.; kupon se ne može iskoristiti 14.02.2019.

Luksuzni restoran Hotela Fanat od samog početka poznat je kao idealan izbor za organizaciju poslovnih i svečanih događanja. Kulinarske delicije će pružiti nezaboravnu ugodu Vašim osjetilima. Prepustite se izvrsnim okusima domaće i međunarodne kuhinje, uz veliki izbor vrhunskih vina i probranih jela. 

1 osoba može kupiti 3 kupona za sebe i 3 na poklon.

Hotel Fanat 4*

Prijateljski i neformalan, s poznatom reputacijom dobrog domaćina i bogatom ponudom ukusnih jela i vrhunskih vina - Hotel Fanat sigurno je najbolji izbor za sve one koji dolaze na odmor, ali i poslovne ljude kojima nudimo predah u ugodnoj i opuštajućoj atmosferi.

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona obavezna rezervacija termina isključivo na mail info@hotelfanat.com, uz predočenje koda i ID-a kupona!