[ZADAR] Tražite rješenje za bolju cirkulaciju i smanjenje celulita? Kozmetički salon Zara donosi Vam tretman aparaturne limfne drenaže u trajanju od 30 minuta uz 50% popusta - 99 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posvetite svome tijelu 30 minuta aparaturne limfne drenaže za bolju cirkulaciju, smanjenje obujma i razgradnju celulita! Kupon vrijedi do 30.03.2019.

Aparaturna limfna drenaža radi na principu isprekidane pneumatske kompresije (presoterapija). Masaža ekstremiteta događa se na osnovi kompresije rukava napunjenih zrakom u koje se komprimirani zrak upuhuje iz baznog uređaja (kompresor) kroz sustav cjevčica. Svaki rukav sastoji se od više međusobno neovisnih zračnih komora koje se napuhuju u prethodno definiranim ciklusima, ovisno o dijagnozi.

Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Aktivira tok limfe kroz limfne puteve koji su zaduženi za sakupljanje i izbacivanje otpadnih produkata iz tkiva.  

Limfni sustav igra ključnu ulogu kod imunosnog sustava tijela. 

ODMAH nakon kupnje kupona potrebna je rezervacija termina 2 dana unaprijed na br.tel.: 023 313 385 ili 098 199 4016, uz KOD i ID kupona po primitku. Kupon je potrebno ponijeti sa sobom prilikom dolaska.