Odmor u dodiru s prirodom u srcu Zagorja! 3 dana/2 noćenja za 2 osobe u Aqua Tuhelj apartmanima Land 4* ili Sky 5* uz 2 cjelodnevne karte za kupanje ili saune u Termama Tuhelj već od 749 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Apartmani Aqua Tuhelj nalaze se samo 200m od Termi Tuhelj i centra Tuheljskih Toplica. Kupon vrijedi do 24.03.2019. uz prethodnu rezervaciju!

Aqua Tuhelj apartmani - potpuno novi, moderno opremljeni apartmani u Tuheljskim Toplicama!


Apartmani Aqua Tuhelj nalaze se samo 200m od Termi Tuhelj i centra Tuheljskih Toplica.  Moderno uređena kuća sastoji se od dva apartmana. Apartman Land nalazi se u prizemlju i kategoriziran je s 4 zvjezdice i u njemu se ugodno mogu smjestiti 4 osobe. Na katu je smješten apartman Sky, kategoriziran s 5 zvjezdica i predviđen je za 6 osoba.


Apartman Land ****

Apartman Land nalazi se u prizemlju i kategoriziran je s četiri zvjezdice****.
Veličine je 49m2 s 4 ležaja, a sastoji se od: predsoblja, dnevnog boravka povezanog sa blagovaonicom i kuhinjom, spavaćom sobom, kupaonicom i terasom.
Prostor je klimatiziran, te ima centralno i podno grijanje.
Apartman ima zaseban ulaz i parking za vozilo.


Opremljenost apartmana
U dnevnom boravku nalazi se trosjed na razvlačenje, koji po potrebi služi kao ležaj za spavanje za dvije osobe. Kuhinja je opremljena novim i modernim kućanskim aparatima: perilica posuđa, mikrovalna pećnica, hladnjak s ledenicom, električna ugradbena pećnica, napa, indukcijska ploča, kuhalo za vodu, toster, glačalo.
Blagovaonica sa stolom i četiri stolice. 


Spavaća soba s velikim bračnim krevetom, TV, garderobni ormar, sef, noćni ormarić sa svake strane kreveta s noćnom svjetiljkom. Na zahtjev gosta nudimo i dječji sklopivi krevetić. Duž cijele kupaonice proteže se podno grijanje, opremljena je tuš kabinom, sušilom za kosu, ručnicima i kućnim ogrtačima, šamponima i sapunima. Na terasi se nalazi vrtna garnitura, a u dvorištu roštilj. Apartman kao dodatni sadržaj svojim najmlađim gostima nude razne društvene igre(čovječe ne ljuti se , mlin, karte, blokove, flomaster, bojice...).

Apartman Sky *****

Apartman Sky nalazi se na katu i kategoriziran je s pet zvjezdica *****. Veličine je 65 m2 u koji se udobno može smjestiti 6 osoba. Sastoji se od: predsoblja,kuhinje povezane s blagovaonicom i boravkom, kupaonice, spavaće sobe i balkona.
Duž cijelog apartmana prostire se podno grijanje. Prostor je klimatiziran, TV se nalazi u spavaćoj sobi, boravku i na galeriji. Posebnost ovog apartmana je otvorena galerija koja se prostire povrh dnevnog boravka.



Opremljenost apartmana
U dnevnom boravku nalazi se trosjed na razvlačenje, koji po potrebi može služiti kao ležaj za spavanje za dvije osobe. U boravku se također nalazi i veliki LCD TV sa satelitskim programima, besplatan Wi-Fi te sef sa šifrom. Kuhinja je opremljena novim i modernim kućanskim aparatima: perilica posuđa, mikrovalna pećnica, hladnjak s ledenicom, električna ugradbena pećnica,napa, indukcijska ploča, kuhalo za vodu, toster i glačalo. 


Kupaonica je opremljena kućnim ogrtačima,ručnicima,sapunom,šamponom sušilom za kosu i tuš kabinom.
Spavaća soba s velikim bračnim krevetom, LCD TV, garderobni ormar, sef, noćni ormarić sa svake strane kreveta s noćnom svjetiljkom. Na zahtjev gosta nudimo i dječji sklopivi krevetić. Blagovaonica sa stolom i šest stolica. Otvorena galerija na kojoj se nalazi prostrana kutna garnitura na rasklapanje koja može posložiti kao ležaj za spavanje, TV, dodatni WC i balkon s prekrasnim pogledom na mjesto i okolne brežuljke. Apartman kao dodatni sadržaj svojim najmlađim gostima nude razne društvene igre (čovječe ne ljuti se , mlin, karte, blokove, flomaster, bojice...)