Ovu nedjelju posvetite kazalištu i smijehu uz domaću komediju! Iskoristite ponudu ulaznice za samo 39 kn/osobi za predstavu "Zaboravi Hollywood" Teatra Gavran u KD Lisinski 17.02.!

43 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za nedjelju 17.02.2019. kao ulaznica za predstavu "Zaboravi Hollywood" (Miro Gavran) koja će se održati u Maloj dvorani KD Lisinski s početkom u 20h!

TEATAR GAVRAN - MIRO GAVRAN: ZABORAVI HOLLYWOOD, 17.02.2019., KD LISINSKI

Režija: Miroslav Međimorec
Glume: Željko Konigsknecht i Jakov Gavran


 
Glavni junaci ove neobične priče su profesionalni glumac i profesor na kazališnoj akademiji te mladi kazališni amater koji već godinama pokušava položiti prijemni ispit i postati profesionalni glumac. Susret mentora i zanesenog učenika, zahvaljujući njihovim različitim karakterima, rezultirat će dramatičnim i komičnim sukobima, koji će uz izobilje humora razotkriti do kraja i njih dvojicu i glumačku profesiju.

U protekla dva desetljeća "Zaboravi Hollywood" premijerno se izvodio od Hrvatske, Austrije i Slovačke pa do daleke Indije, nailazeći na topao prijem publike i kritike. Glavni junaci ove neobične priče su profesionalni glumac i profesor na kazališnoj akademiji, te mladi kazališni amater koji već godinama pokušava položiti prijemni ispit i postati profesionalni glumac. Susret mentora i zanesenog učenika, zahvaljujući njihovim različitim karakterima, rezultirat će dramatičnim i komičnim sukobima, koji će uz izobilje humora razotkriti do kraja i njih dvojicu i glumačku profesiju.

Predstava traje 1 sat i 20 minuta.

Nakon kupnje kupona nije potrebna rezervacija mjesta već samo sa kuponom podići ulaznice na blagajni Lisinskog.

Na 10. festivalu "Glumište pod murvom" predstava "Zaboravi Hollywood" osvojila je Nagradu za najbolju predstavu u cjelini. Najboljim glumcem festivala proglašen je Željko Konigsknecht za ulogu ostvarenu u predstvi "Zaboravi Hollywood".

Ne festivalu 6. Bobijevi dani smjeha 2017.u Zagrebu Jakov Gavran je dobio nagradu za najbolje glumačko ostvarenje, a za ulogu Mateja u predstavi “Zaboravi Hollywood”.

Programi se preporučaju odrasle i za djecu +7 godine starosti.

Ulaznice se preuzimaju na blagajni KD Lisinski:

od ponedjeljka do petka: 10 - 20 sati

subotom: 9 - 14 sati i dva sata prije početka programa

nedjeljom: dva sata prije početka programa