Najveći bowling centar u Hrvatskoj je u Westgate Shopping Centru! Najam bowling staze u Rock'n'Bowl za do 6 OSOBA, 1 sat ili 2 sata... već od SAMO 39 kn!

600 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Najam bowling staze-1 sat od ponedjeljka do četvrtka i 2 sata VIKENDOM / od petka do nedjelje/!!! KUPONI se mogu spajati!!! + slijedeće pogodnosti: djeci poklanjamo do 5 žetona GRATIS na dječjoj stazi uz pratnju roditelja uz kupon; 30% popusta na specijal Rock'n'Bowl TOST! Kupon se može iskoristiti do 15.04.2019.!

Kuglana ROCK'n'BOWL prostire se na više od tri tisuće kvadratnih metara!


Kuglana ROCK'n'BOWL jedini je disco bowling centar u široj okolici i pravo mjesto za odličnu zabavu s Vašim prijateljima i obitelji.

U sklopu kuglane nalaze se restoran i prostor s brojnim zabavnim igrama poput biljara, mini košarke, pikada i drugih. U ugodnom ambijentu restorana svakodnevno nudimo svježa i ukusna jela prilagođena gastronomskim željama naših gostiju. 


U ponudi su jela iz woka, salate, maštoviti burgeri, tjestenine i fast food. Naše ljubazno osoblje, širok izbor okusa te kombinacija dobre zabave i sporta, uz klupski razglas i rasvjetu, opravdat će Vaša očekivanja.OBAVEZNA nadoplata: cipele za bowling - 10 kn/osoba!

Za 1. opciju OBAVEZNA NAJAVA na mail ili telefon minimalno 7 dana prije dolaska. Za 2. opciju OBAVEZNA NAJAVA na mail ili telefon minimalno 14 dana prije dolaska!