[BiH] Ožujak u znaku Dana žena! Odmorite se u Hotelu River u Bijeljini uz 3 dana i 2 noćenja s doručkom i romantičnom večerom uz svijeće i šampanjac, za 2 osobe i samo 639 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dodatna pogodnost za kupce: popust na sat jahanja u Školi jahanja Džokej s osiguranim prijevozom iz hotela! Kupon se može iskoristiti isključivo u periodu od 06.03. do 19.03.2019.

Upoznajte Bijeljinu: Etno selo Stanišići, centar grada, gradski park, muzej Semberije, Wellness i Spa Centar Leonida, brojni vjerski objekti (Manastir Svete Petke, Manastir Svetog Vasilija Ostroškog, Atik džamija, Katolička crkva Prečistoga Srca Marijina), tržni centri.

Dodatna pogodnost za kupce: popust na sat jahanja (45 min) u Školi jahanja Džokej - 7,69 EUR, s osiguranim prijevozom iz hotela (1 km udaljenosti)!

Hotel River je novo-izgrađeni hotel (2018.) na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini Etno sela Stanišići i graničnog prijelaza Pavlovića most. Potrebno je manje od 15 minuta vožnje da dođete u hotel iz centra Bijeljine. Od međunarodnog aerodroma Nikola Tesla Beograd hotel je udaljen 110km, od Aerodroma Tuzla 75km, od Aerodroma Sarajevo 190km. U blizini je autoputa Beograd-Zagreb i većih gradova u Srbiji, Beograda i Novog Sada (oko 120km).

Sa modernim, suvremenim dizajnom, elegantnom i opremom vrhunskog kvaliteta sve sobe hotela River su napravljene da zadovolje sve potrebe iskusnog putnika, te da im osiguraju besprijekornu udobnost. Hotel gostima nudi 39 prostranih i toplih soba i apartmana kapaciteta za 97 gostiju, opremljenih svim sadržajima neophodnim za potpuni odmor i opuštanje, uključujući kablovsku televiziju, mini bar, fen, internet konekciju, centralni sef itd. Sve smještajne jedinice su klimatizirane. Gostima je na raspolaganju besplatan parking sa 65 mjesta, koja su pod stalnim nadzorom.

U sklopu hotela nalazi se restoran kapaciteta 100 mjesta sa ljetnom terasom, a trgovina je otvorena 24h. Svakog se jutra u ovom objektu poslužuje kontinentalni doručak.

Kao značajne turističke atraktivnosti izdvajaju se: Etno Selo Stanišići, obala Drine, Banja Dvorovi, tržni centri: Fis, Emporium, Bingo, Tom, Mihajlović, Jysk, jezgro grada, hramovi pravoslavlja-Manastir Svete Petke, Manastir Svetog Vasilija Ostroškog, Manastir Tavna smješten u živopisnom kraju, gdje se susreću planina Majevica i  semberska ravnica.

Prije kupnje OBAVEZNA provjera slobodnih termina i soba, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA REZERVACIJA termina i sobe na telefon 00387 65 005 555 ili mail rezervacijehotelriver@gmail.com.