Odmor i skijanje na Mariborskom Pohorju! Izaberite 3 dana/2 noći sa smještajem za 4, 5 ili 8 osoba u luksuznim apartmanima Bona 4* i popustima na ski pass, ski opremu i Wellness centar Bolfenk!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite studio-apartman 2+2, apartman 3+2 (1 odvojena soba, kamin) ili apartman 6+2 (2 odvojene sobe, 2 kupaonice, kamin). Kupon vrijedi od 02.03.-31.03.2019.

Luksuzni apartmani Bona 4*

Apartmanska kuća Bona 4* nalazi se na 1050 metara nadmorske visine, u naselju Bolfenk, samo 150 metara od gornje stanice žičare i biciklističkog parka Pohorje.

Pogodnosti za kupce: popust za kupnju ski pass i ski opreme (na licu mjesta) i popust za usluge Wellness Centra Bolfenk!

Kuća ima 34 apartmana za 2 do 8 osoba, a nalazi se na rubu šuma Pohorja, skijaških staza i biciklističkih staza. Svaki apartman sadrži balkon s pogledom na okolne planine. Svi apartmani imaju potpuno opremljenu kuhinju s mikrovalnom pećnicom i hladnjakom, TV ravnog ekrana s kabelskim programima i prostor za sjedenje. Pojedini imaju i kamin. U apartmanu se nalaze i kupaonica te glačalo i stol za glačanje. Apartmani imaju tamne parketne podove i moderni svijetli drveni namještaj.

U sklopu objekta dostupni su najam skijaške opreme, grijano skladište za skije i skijaška propusnica. 

U naselju Bolfenk: restoran, planinski wellness centar Bolfenk sa zatvorenim bazenom, trgovinom, parkiralištem ...
 
Ljeto možete uživati ​​u odmoru na Pohorju uz korištenje sportskih terena, jahanja konja, šetnje organiziranim pješačkim stazama i vožnjom biciklom po dobro organiziranim biciklističkim rutama, a možete se okušati i na golf igralištu. Ako želite adrenalin, posjetite adrenalinski park, spustite se na Bike park ili vozite PohorJet (ljetna sanjkalište).


 
Tijekom cijele godine mnogi hoteli i planinarski domovi nude bogatu kulinarsku ponudu pohorske kuhinje. 

Središte Maribora udaljeno je 10 minuta vožnje. Tamo se mogu posjetiti Mariborski dvorac, katedrala Sv. Ivana Krstitelja i Zavičajni muzej Maribora.

Wellness Centar Bolfenk

Sinonim za udobnost, opuštanje i aktivnu rekreaciju. Pridružite nam se u priči Pohorja, koju smo za Vas pripremili u sklopu apartmansko-hotelskog kompleksa Bolfenk na Pohorju, gdje ćete naći sve. 

U tri moderno opremljena kata, s prekrasnim pogledom na prirodni pohorski ambijent, vodit će vas pohorska bajka vodenih užitaka, sauna i spa, ljepota i drugih masažnih programa za opuštanje tijela i duha. Na 1050 metara nadmorske visine, u srcu netaknute prirode, u potpunosti se brinemo za vaše uživanje u duši i tijelu, te toliko potreban odmor koji je posljedica ritma života i svakodnevnog stresa...

U vrlo wellness kući nalazi se:

BAZEN - bazen s grijanom pohorskom vodom 30 °, 2 whirlpoola, umjetni vodopad i finska sauna; BEAUTY & SPA  - na drugom katu nalazi se moderni spa i beauty centar, saune i whirlpool. Wellness centar karakterizira osobni pristup, visoka kvaliteta usluga, programi masaže, Ayurveda i Hamam programi. Možete birati između finskih, biljnih ili turskih sauna i kneepate u bazenu za hlađenje (9 °) ili u whirlpoolu.