Anticelulitni tretman svjetlosnom tehnologijom jedne zone na tijelu u No+Vello centru Zagreb ili Rijeka, po super cijeni! Oblikujte svoje tijelo na dijelovima kojima je to potrebno!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tretman pruža učinak toniziranja dubljih slojeva kože i smanjivanje masnih stanica odnosno masnog tkiva. Na taj način utječemo na smanjivanje opsega tijela i učvršćivanje. Kupon se može iskoristiti do 31.03.2019.

RIJEŠITE SE CELULITA

Oblikujte svoje tijelo na dijelovima kojim je to potrebno!

Celulit je promjena masnog tkiva koja se javlja u većine ženske populacije i prouzrokuje specifične kožne i potkožne promijene. Usporavanje krvne i limfne mikrocirkulacije uzrokuje hipertrofiju masnih stanica i negativno utječe na strukturu kože.

Kako djeluje tretman?

Tretman pruža učinak toniziranja dubljih slojeva kože i smanjivanje masnih stanica odnosno masnog tkiva. Na taj način utječemo na smanjivanje opsega tijela i učvršćivanje.

Smanjivanje opsega sa LED +esthetic tehnologijom je učinkovito već od prvog tretmana jer smanjuje lokalne masne stanice i uklanja celulit.

Tretman oblikuje, tonificira i hidratizira te tako nudi nekiruršku alternativu za pomlađivanje izgleda kože. Tretman je siguran i ne utječe na ostale potkožne strukture. Područja koja su primjerena za tretman su ruke, bedra, trbuh, stražnjica i noge.

Anticelulitni tretman nudi:

trenutni učinak

već nakon prvog tretmana opseg se smanjuje za 1 do 3 cm

neinvazivno i bez negativnih efekata

primjerno za predio trbuha, bedara i bokova

pomaže u borbi protiv celulita i sprečavanju izgleda “narančine kože”