TMT Mobiliti Vam donosi mali servis plinskih bojlera (bez kemijskog čišćenja), uz dolazak na lokacije - Zagreb i Zagrebačka županija, Sisak i Sisačka županija za samo 249 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nadoplata po želji za kemijsko čišćenje 100,00 kn - prilikom servisa. Kupon se može iskoristiti do 30.03.2019.!

U cijenu je uključen: dolazak na lokaciju - Zagreb i Zagrebačka županija, Sisak i Sisačka županija kao poklon "vjernim kupcima Crnog Jaja", pražnjenje vode iz spremnika i rastavljanje uređaja, mehaničko čišćenje plamenika izmjenjivača, kontrola i regulacija tlaka ekspanzijske posude, sastavljanje uređaja i punjenje vodom, odzračivanje i mjerenje povratniih plinova, odzračivanje radijatora, zamjena brtvi na bojleru, puštanje u rad te kontrola učinkovitosti i funkcionalnosti.

TMT MOBILITI

Obiteljska tvrtka koja posluje na području Republike Hrvatske sa sjedištem u Zagrebu. Većinu svog poslovanja usmjerava na djelatnost telekomunikacija, a osim tom djelatnošću bavi se i ugradnjom/servisom klima uređaja te servisom mobilnih uređaja i računala.


Pouzdani i vjerodostojni

Tvrtka TMT Mobiliti d.o.o. započinje sa radom na području prodaje i servisa mobilnih uređaja svjesno prateći svjetske trendove. Ubrzo nakon toga tvrtka započinje i sa popravcima većine elektroničkih uređaja. Polovicom 2000-ih godina tvrtka se počinje baviti ugradnjom i servisom klima uređaja. Tvrtka 2012. godine u svoje primarne djelatnosti uvodi i područje telekomunikacija zbog iskazanih vještina i interesa. Od 2012. godine do danas tvrtka se bavi triju primarnim djelatnostima koje uključuju sve navedeno, a to su: telekomunikacije, servis mobilnih uređaja te ugradnja i servis klima uređaja.