Uz Smart Travel oduševite se austrijskim Alpama, panoramskim vidicima i vožnji starom željeznicom koja vas vodi na 1732 m nadmorske visine...uz prijevoz autobusom iz Zagreba...259 kn/osobi!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Okupljanje grupe u 04.00 h na Autobusnom kolodvoru Zagreb (peron 502-506)! Kupon vrijedi isključivo za odabrani datum 18.05., 15.06. ili 27.07.2019.


POLAZAK: 18.05., 15.06., 27.07.2019.

Provedite prekrasan dan u austrijskim Alpama, uživajte u panoramskim vidicima i vožnji starom austrijskom željeznicom koja će Vas odvesti na 1 732 m n/v...

Okupljanje grupe u 04.00 h na Autobusnom kolodvoru Zagreb (peron 502-506).

Upoznavanje grupe sa pratiteljem putovanja, i polazak u 04.15 h prema ST. WOLFGANGU. Slijedi ugodna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe, sve do SALZKAMMERGUTA, austrijske regije u kojoj se nalazi slikoviti ST. WOLFGANGA, gradić smješten na obali jezera WOLFGANGSEE. Po dolasku, šetnja do trga KIRCHENPLATZ, posjet najljepšoj crkvi Salzkammerguta s prekrasnim PACHEROVIM OLTAROM i posjet vidikovcu sa kojeg se pruža prekrasan pogled. Kratko slobodno vrijeme za individualne programe. Okupljaje grupe i odlazak željeznicom SCHAFBERGBAHN, najstrmijom parnom zupčanom željeznicom u Austriji, sve do vrha SCHAFBERG, koji se nalazi na 1783 m n/v. Sa vrha Schafberga se pruža nevjerojatan pogled na susjedne planinske vrhove i većinu jezera smještenih na području regije Salzkammergut, a ukoliko je vedro posjetitelji mogu uživati u čarobnom i nezaboravnom pogledu na prirodne ljepote ove regije! Slobodno vrijeme za šetnju i individualne programe. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i odlazak prema željeznici za povratak u ST. Wolfgang. Po silasku u gradić, polazak za Zagreb. 


Ugodna vožnja kroz Austriju, Sloveniju i Hrvatsku uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Dolazak u Zagreb u večernjim satima, do 23.00h.