Provedite 2 dana/1 noć na bazi polupansiona za 2 osobe u Hotelu Venoše Burger Ranč 3* u slovenskom Nazarju! U ponudi Vas očekuje i wellness, saune i jacuzzi, a 2 djece do 12 godina gratis!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odmorite se na ranču Venoše Burger, blizu popularnog slovenskog skijališta Golte! U ponudu je uključena mogućnost igranja tenisa i fitnessa, a za djecu su organizirane kreativne radionice! Kupon se može iskoristiti do 30.04.2019.

Samo nekoliko kilometara od Nazarja, na obroncima prekrasne prostrane doline, u srcu netaknute prirode, daleko od gradske vreve, na zelenoj visoravni, okružen širokim šumama, planinama čeka vas Ranč Burger Veniše 3*. 

Prvi puta hotel je otvorena u proljeće 1997. godine. 2004. godine zbog obnove hotela bio je godinu dana zatvoren te je za to vrijeme izgrađen Wellness centar koji je mostom povezan s hotelom. 

Osim toga, hotel ima dvije seminarske sobe, sobu za masažu, sobu sa solarijem, kompleks sauna - turska, finska i biljna sauna te hidromasažna kada - jacuzzi, stolni tenis u podrumu i teretanu.