Ove zime studio za njegu tijela Touch u Varaždinu pobrinut će se za zdravlje i formu vašeg tijela paketom od 32 tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela i to za čak 72% popusta!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osjetite vrhunski "touch" 32 tretmana za mršavljenje i oblikovanje svoga tijela u studiju za njegu tijela Touch u Varaždinu i osjećajte se zdravije, svježije i poletnije! Kupon se može iskoristiti do 30.04.2019.

Paket 32 tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela uključuje:

2x vacuslima

4x ultrazvučne kavitacije

6x limfnih drenaža

6x radiofrekvencija tijela

6x infrared termo deka

8x elektrostimulacija


U ponudi uključeno savjetovanje o zdravoj prehrani te mjerenje na početku i na kraju programa!

Ultrazvučna kavitacija 

Ultrazvučna kavitacija mit ili istina? Kavitacija je poznata alternativa za liposukciju jer je neinvazivan i bezbolan postupak kojim se mogu oblikovati svi dijelovi tijela na kojim postoji višak masnih naslaga. Uništava masne naslage na trbuhu, bedrima, rukama, stražnjici ili drugim dijelovima. Pri čemu mišići, živci i tetive ostaju netaknuti, a koža se zateže pa se ne morate bojati viška kože nakon tretmana.

Limfna drenaža

Spriječite nastanak celulita i proširene vene vježbom i samomasažom!

Uloga limfnog sustava je čišćenje tkiva od otpadnih tvari. Protok limfe i prirodna limfna drenaža može se usporiti ali zato postoje opcije popravljanja i rješavanja mnogih problema. Ako limfni sustav ne ispunjava svoju ulogu, radi otpadnih tvari koje se nakupljaju može doći do podbuhlosti, sive, opuštene kože i otečenih nogu. Limfna drenaža je pritisak na limfne žile i čvorove koji će pomoći u boljem protoku limfe i time rješavati estetske i zdravstvene probleme.

Radio frekvencija

U službi zatezanja kože i oblikovanja tijela! 

Osim poboljšavanja tonusa kože, radiovalovi djeluju i tako da tope masno tkivo te tako pomažu prilikom mršavljenja i eliminacije masnoga tkiva. Tretmani pomažu i kod uklanjanja celulita i masnih naslaga - radiofrekvencija prodire u dublje slojeve masnoga tkiva čime se otpuštaju masti iz masnih stanica te smanjuje celulit.
pomlađivanje kože (rejuvenacija, obnavljanje kolagena)
poboljšanje mišićnog tonusa.

Termo deka 

Pruža detoksifikaciju i sprječava nakupljanje masnoća u tijelu, ubrzava lipolizu, znojenje te izlučivanje štetnih tvari, aktivira tijelo i njegove funkcije. Radi na principu pražnjenja odloženog otpada u tijelu, kao što su teški metali, otrovi te aktivira hormone i vrenje, ubrzava metabolizam te istovremeno eliminira umor i poboljšava apsorpciju hrane. Balansira autonomni živčani sustav, poboljšava mišićnu masu, mliječnu kiselinu i rad jetre, te utječe na poboljšanje raspoloženja. Poboljšava imunološki sustav.

Elektrostimulacija

Elektrostimulacijom stimuliramo mišiće koristeći elektrode kojima prelazimo po Vašim kritičnim zonama–trbuhu, bedrima, bokovima – s ciljem uklanjanja celulita i uklanjanja masnih naslaga.

Tkivo se obavezno prethodno treba premazati gelom koji omogućuje propusnost struje. Za vidljive rezultate je potrebno najmanje 10 tretmana koji se obavljaju tri puta tjedno u trajanju od 30 minuta.

Programom limfnom drenaže elektrostimulacije potičemo uspostavljanje ravnoteže limfnog toka cime se pospješuje metabolizam i čisćenje međustaničnog prostora od stetnih tvari.

 

ODMAH nakon kupnje kupona, a minimalno 5 dana prije željenog termina, obavezna rezervacija na e-mail: touch@kvm.hr ili br. tel: 091 1653184 uz KOD i ID kupona po primitku.