Skijanje i odmor u Austriji! Provedite 2, 3 ili 5 noći s polupansionom za 2 osobe u Hotelu Biolandhaus Arche 3* u Ebersteinu, odmorite se u saunama i kupelji, uz masaže na popustu...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Biolandhaus Arche 3* Vam garantira nesmetan aktivni odmor u prirodnom okruženju uz ukusne, organski uzgojene, domaće specijalitete, a okolna skijališta Eberstein i Klippitz nude pregršt sadržaja za prave ljubitelje skijanja! Kupon vrijedi isključivo preko tjedna do 31.03.2019., a za odmor vikendom moguća nadoplata!

Prvi eko hotel u Austriji - Hotel Arche 3* već 30 godina djeluje pod okriljem obitelji Tessman koja se bavi organskim uzgojem i eko turizmom.

Hotel je smješten u istočnim Alpama te je idealno mjesto za aktivni odmor i detokstikaciju. Ljeti obasjan suncem, zimi prekriven snijegom, okružen sa više preljepih planinskih lanaca i popularnih skijališta pravi je izbor za one koji ovogodišnju zimsku sezonu žele provesti daleko od buke te napuniti baterije na čistom zraku uz ukusnu domaću hranu provjerenog, organskog porijekla. Visok sadržaj kisika u zraku djeluje tijekom dana poput praska svježine, a noću ćete bolje i spavati.

Sobe hotela uređene su isključivo u prirodnim materijalima, drvu i pamuku. Tople i prostrane siguran su bijeg od alergija, zračenja i buke. Televizija, mobitel i cigarete ovdje su tabu!

Restoran hotela u veselom etno okruženju nudi isključivo domaće, svježe, organski uzgojene i zdrave specijalitete karakteristične za ovo područje. Ponuda se bazira na vegetarijanskoj prehrani. Tako ćete ovdje na doručku uvijek pronaći različite vrste domaćih sireva, voćne salate, žitarice , prirodne sokove, povrće i svježe voće, domaća jaja, tofu kobasice , biljne čajeve, kavu... 

Tijekom dana možete pojesti ukusnu juhu ili zdravi kolač, a za večeru ne propustite probati slanutak odreske, žgance, domaće torteline...

Odmorite se nakon dana ispunjenog zimskim aktivnostima u wellnes oazi hotela uz saunu, masažu i fini planinski čaj. Dovedite tijelo i um u žarko željenu ravnotežu. 

O regiji

Eberstein je okružem snijegom pokrivenim brežuljcima Koruške koji su idealni za planinarenje, vožnju biciklom i šetnju po prirodi, a okolna skijališta Eberstein i Klippitz nude pregršt sadržaja za prave ljubitelje skijanja.