Ispratite zimu i sve njene čari uz 3 dana/2 noćenja ili 5 dana/4 noćenja s doručkom za 2 osobe u hotelu Boka uz 2 ili 4 ski karte za skijalište Kanin - Sella Nevea...već od 1659 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 6 godina na krevetu spavaju s roditeljima i skijaju besplatno! Oduševite se moćnim okruženjem i prirodnim kreacijama rijeke Soče i slapa Boka... Ponuda se može iskoristiti isključivo do 30.03.19. Isključeni termin 13.-17.03.19.!

HOTEL BOKA je obiteljski hotel u kojem vlada atmosfera autentičnosti i predah u jedinstvenom i prekrasnom ambijentu smaragdnog svijeta.

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini rijeke Soče i slapa Boka. Okružen moćnim brdima i planinama nudi pogled na prirodne kreacije u svoj svojoj ljepoti.


Hotel Boka nalazi se pored smaragdne rijeke Soče i slapa Boka, samo 4km izvan Bovca i skijališta Kanin - Sella Nevea.


Hotel i skijanje sa pogledom! Odlična kulinariska ponuda, očaravajuća priroda, zimske šetnje, razgled muzeja…sve to ima Dolina Soče!

Kanin je najviše skijalište u Sloveniji (2.293 m) s pogledom na Alpe i Jadransko more. Žičara nas vodi na visinu od 2.202 m.

Skijalište Kanin - Sella Nevea nudi skijašima i snowboarderima poseban doživljaj. Velike količine prirodnog snijega i dobri snježni uvjeti omogućuju skijanje čak do prvih dana svibnja. Većina organiziranih staza pogodna je za iskusne skijaše, a na obje strane skijališta teren je prilagođen za one najmlađe.


Crno Jaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na +386 5 384 55 52. Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail info@hotel-boka.si uz broj kupona po aktivaciji kupona!