Vratite se u prošlost i uživite se u 80-e godine u Zagrebu! Zagreb 80's muzej u centru grada poziva Vas da se uživo prisjetite starih dana, namještaja, časopisa, igara... ulaznice već od 17 kn!

23 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nova vrsta muzeja u srcu Zagreba! Slušajte retro glazbu, isprobajte modu, igrajte računalne i društvene igre, razgledajte albume, osjetite mirise parfema te kroz svih 5 osjetila postanite dio toga doba. Osjetite zabavnu stranu prošlosti na svojoj koži! Odaberite ulaznicu za odrasle, djecu, obitelj, seniore ili studente i iskoristite priliku razgleda muzeja do 30.04.2019.

Svim posjetiteljima – djeci, mladeži, obiteljima i odraslima zajamčen je užitak i jedinstveni doživljaj ZAGREBA 80-ih godina.

Muzej se smjestio na prvom katu stare zgrade u povijesnom dijelu grada, sa čijih se prozora pruža jedinstven pogled okružen najpoznatijim turističkim znamenitostima. ZAGREB 80-ih je stvoren kako bi se u prošlost doživjela na novi način. Njegov prostor je rekonstrukcija svakodnevnog života zagrebačke obitelji, na jedinstven i interaktivan način koji presijeca prošlost i budućnost, prikazuje način života, baštinu, sjećanja i emocije. "Deja vu" na novi način.

Osjećajte se kao kod kuće. Svaki gost je dobrodošao u komunikaciju sa cjelokupnim postavom koji će vas provesti u živo desetljeće, na zabavan i komunikativan način. Pozvani ste zakoračiti u originalne prostorije, više nego ugodnog dnevnog boravka, tople kuhinje, šarmantne spavaće te uredske sobe. Atmosfera i originalnost – koje će vas za tren uvući u zlatno doba 80-ih godina.

Nema vodiča, nema ograda, nema baršunastih užadi, nema stakla!

ZAGREB 80-ih potiče svoje posjetitelje da dodiruju, osjećaju i komuniciraju s izložbom, kako bi se prisjetili trenutaka, mirisa i osjetili nostalgiju. Mladoj generaciji pruža se mogućnost doživjeti način života u nedavnoj, pozitivnoj prošlosti, tako poznatih i cijenjenih diljem svijeta 80-ih godina. Doživite prošlost velikih stvari koje svakodnevno koristimo danas, kao što su video igre, osobna računala i mobilni telefoni, kao i ostali značajni objekti koji su doista počeli svoj uspon 1980-ih godina.

Iza svakog objekta izložbe je privatna priča i jedinstveno podrijetlo. Istaknuti su Zastava 750 (obvezno fotografiranje unutra), osobno računalo Comodore 64, igračke od Mehanotehnike.

Ovaj zabavni i interaktivni muzej je osmišljen kao stan dobrostojeće zagrebačke obitelji koja svako ljeto putuje na more u svom malom Fićeku. Autentični predmeti u svakoj sobi imaju detaljne opise kao nastavak priče o životu u tom vremenu. Izložba se prostire u 6 različitih prostorija, a svaka od njih puna je artefakata.

Već u prvoj godini poslovanja muzej Zagreb 80-ih prepoznat je kao prva zagrebačka atrakcija na platformi TripAdvisor, muzej s dušom koji sve posjetitelje dočekuje kao drage prijatelje.

Do sada je muzej posjetilo oko 8.000 ljudi, među kojima su i turisti iz brojnih zemalja Europe, Rusije, SAD-a, Kine, Japana, Izraela, Turske.

"Neočekivano dobro za ljubitelje nostalgije...", "Fantastično", "Najbolji dio je što možete sve dirati i sve upotrebljavati...", "Zgodno i nostalgično", "Interaktivno, sve se može isprobati..."- riječi su posjetitelja koji svoje dojmove ostavljaju na Googleu i TripAdvisoru.

Više o muzeju istražite na https://www.zagreb80.com/pocetna/!

Kupon se može iskoristiti od ponedjeljka do nedjelje od 11 h do 21 h.