Dan žena i topli ožujak u svima dragom Sarajevu na 3 dana/2 noćenja s doručkom za 2 osobe u hotelu Sunce s uključenom gala večerom 08.03.19. uz Domaći Bend... 909 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osjetite jedinstvenu atmosferu Sarajeva i uljepšajte ožujak odmorom u ugodnom hotelu Sunce... Djeca 0 - 7 god gratis boravak! Kupon vrijedi od 07.03.19. do 10.03.19.!

Dan žena u Sarajevu 08.03.2019. uz gala večeru 08.03.19. uz Domaći Bend!


DOBRO DOŠLI U HOTEL SUNCE

Sve sobe u hotelu su stilski i moderno opremljene i imaju mini-bar, telefon, TV aparat sa satelitskom i zemaljskom mrežom, protupožarnim sistemom, a kupaonice su opremljene i hidromasažnim kadama, te sušilom za kosu.

Osam jednokrevetnih soba
Dvadeset i četiri dvokrevetne sobe
Četiri trokrevetne sobe
Osam soba sa francuskim ležajem
Dva luksuzna apartmana
Restoran sa šesdeset mjesta
Caffe Bar sa barom od pedeset mjesta
Parking


O NAMA

Zahvaljujući svojoj bogatoj povijesti, ali i povoljnom geografskom položaju, Sarajevo se pokazalo kao grad koji svake godine postaje sve traženija turistička atrakcija, a iz godine u godinu sve veći broj turista dolazi u glavni grad BiH. 
Hotel Sunce je novoizgrađeni i moderno opremljeni hotel smješten na samom ulazu u Vogošću, sa zapadne strane ulaza u grad Sarajevo. 


Povezan je kvalitetnim autocestama u svim smjerovima. Udaljen je od centra starog grada, Baščaršije, samo osam kilometara, što nas čini idealnim mjestom za Vaš odmor izoliran od gradske vreve, ali ipak ste u blizini svih događanja. Osim toga, hotel se nalazi na samo osam kilometara udaljenosti od sarajevskog aerodroma Butmir.