Restoran Baraca poziva Vas na najbolji roštilj u Zagrebu i domaći kruh koji podsjeća na onaj bakin i vraća u djetinjstvo! Bogata grill plata za 2 osobe uz živu glazbu petkom i subotom za samo 79 kn!

92 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vrijeme korištenja ponude: od ponedjeljka do subote: 10h - 22h! Rok iskoristivosti: 20.04.2019! Možete spojiti maksimalno 3 ponude (za stolom mogu sjediti najviše 6 osoba)!

Grill plata uključuje: 4 ćevapa, 4 uštipka, 2 svinjska ražnjića, 2 pileća prsa sa žara, 2 punjene pljeskavice, povrće sa žara, pole krumpira i domaći kruh!

Više o restoranu i night clubu Baraca

Ideja o otvaranju prvog autohtonog baranjskog bistroa „Divlja Baranja“ u Zagrebu rodila se iz čiste ljubavi – prave neiskvarene ljubavi i želje da šira populacija prepozna ono što mi već jako dobro poznajemo – puno bogatstvo i neiscrpno vrelo vrhunskih etno-gastro baranjskih proizvoda i delicija.


Fantastična Baranja tijekom vremena ostala je upravo onakvom kakva je bila, pomalo mistična i skromna, no velika i divna u svom punom sjaju. 

Područje obrubljeno rijekama, isprepleteno vinskim putevima i puteljicima kojim koračaju ljudi koji slave suživot s prirodom iskonski poštujući sve ono što im pruža, Baranja je naše neotkriveno blago.