Zima još nije gotova! Ugrabite SKI PAKET za Roglu na Pohorju s 2 polupansiona u Hotelu reAktiv 3*, cjelodnevnu ski kartu, klizanje, saunu i popust na kupanje u Termama Zreče i masaže, sve za 2 osobe!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

SKI PAKET uključuje i skijašku kartu za noćno skijanje (od čet do pet), 30% popusta na sanjkalište Zlodejevo, skladište skijanja i skijaške opreme, 1x ulaz u saunu i prostor za opuštanje! 1 dijete do 10 godina boravi GRATIS u krevetu sa roditeljima! Kupon vrijedi do 03.05.2019.

Hotel reAktiv 3*nudi smještaj s besplatnim wi-fi internetom u mjestu Zreče, na izvrsnoj lokaciji, 400 metara od termalnog centra Zreče. Objekt je udaljen oko 17 km od Zlodejeva, 17 km od Uniorčeka i 18 km od Jurgovo. Do žičara Jasa i Ostruščica ima 21 km. Dvokrevetne sobe su opremljene s 2 ležaja, vlastitom kupaonicom, besplatnim toaletnim potrepštinama, klimom, sušilom za kosu, ručnicima i TV-om.

Bogati švedski stol za doručak i izbor između 3 menija za večeru!

Uživanje u sauni

U sauni hotel reAktiv očekuju Vas glazba, eteričan miris, vruća infracrvena i finska sauna, sezonsko voće i domaći biljni čaj. Sauna može poboljšati kardiovaskularnu funkciju, pomoći u oporavku nakon intenzivne tjelesne aktivnosti, ispire toksine iz tijela, čisti kožu i smanjuje stres i poboljšava vaše blagostanje...

POGODNOSTI! 3x cjelodnevna skijaška karta (odrasla osoba), skijaška karta za noćno skijanje (od čet do pet), 30% popusta na sanjkalište Zlodejevo, klizanje na ledu u Zreču, skladište skijanja i skijaške opreme 1x ulaz u saunu i prostor za opuštanje (infracrvena i finska sauna), 30% popusta na karte za Terme Zreče, 10% popusta na masaže!

Više o Termama Zreče pogledajte OVDJE