PodržimoNaše

Izradite svoje najdraže fotografije na umjetničkom platnu veličine 40cm x 50 cm uz 50% popusta! Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku i BiH!

20 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 350 kn
Ušteda 50%
Cijena 175 kn

Puno je uspomena koje čuvate u foto albumima i pravi je trenutak da neke od tih, Vama dragih slika prebacite na slikarsko platno! Uz 50% popusta i dostavu za cijelu Hrvatsku i BiH, sada je ovaj originalni proizvod dostupan i Vama!

Da li ste se ikada zapitali zbog čega su slike na platnu toliko cijenjene i zašto ih ljudi toliko vole?

Dobrim dijelom, odgovor je u specifičnoj teksturi koju posjeduje samo platno, a koja prija ljudskom oku. Refleksija svjetlosti od platna je drugačija i mnogo prirodnija od refleksije svjetlosti od neke potpuno ravne površine, kao što je, recimo papir.

Do sada su slike na platnu izrađivali slikari i mogli smo ih imati po visokim cijenama, a nekada i po nezamislivo velikim količinama novca. Sa razvojem tehnologije štampača, kao i hemijske tehnologije, boja i tonera sada su grafički prikazi na platnu mnogo puta dostupniji širokom krugu ljubitelja umjetnosti…

Canvas BiH nudi Vam doživljaj slikarskog platna i moderne fotografije na jednom mjestu. Slike su izuzetnog kvaliteta i jako dekorativne te će se uklopiti u svaki ambijent. Fotografije na slikarskom platnu razvučene preko blind rama vrlo su popularne u svijetu. Osim što su povoljne cijenom, prikladne su za samostalne izložbe fotografa i umjetnika, te za ukrašavanje raznih interijera, poput turističkih agencija, hotelskih prostora i soba, restorana i kafića, salona ljepote i frizerski salona, salona odjeće i obuće, auta, tehnike i namještaja, kancelarija, vrtica, škola i fakulteta, čitaona i biblioteka, ne/vladinih organizacija, državnih institucijij, muzeja, ambasada, apoteka, banaka, apartmana, advokatski ureda i stanova.

Ovakve slike moge biti vrlo originalni i kreativni pokloni za bilo koju prigodu, kao što su rođendani, vjenčanja, državni praznici i vjerski blagdani.