Ljepota počinje lijepim licem! U Beauty Centru Vanessa u Velikoj Gorici očekuje Vas tretman mezoterapije iglom uz čak 64% popusta kako bi vaša koža lica bila konačno obnovljena i mlađa!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Idealno je vrijeme za intenzivnu brigu i njegu lica! Iskoristite kupon do 30.04.2019.

Dopustite nam da Vas razmazimo!

Prvi dani proljeća i svi se osjećamo kao da su nam sve baterije pri kraju. Da može, i naše lice reklo bi da se jednako tako osjeća. No, još gore od toga: ono tako izgleda! Kroz zimu su na nezaštićenu kožu lica djelovali i sunce i vjetrovi, hladnoća, suhi zrak iz klima uređaja, brige i stres. Malo po malo elasticitet se smanjuje, vezivna tkiva popuštaju, koža i konture lica gube oblik, ništa Vam nije neophodnije od snažne revitalizacije i dubinske hidratacije, a sve što Vam je neophodno i još puno preko toga naći ćete u velikogoričkom Beauty Centru Vanessa.

Rezultat svega je da ćete iz našeg salona izići poprilično mlađeg izgleda nego što ste ušli, a tako ćete se i osjećati...

1 osoba može kupiti 1 kupon za sebe i 4 na poklon.

Bezbolni tretman mezoterapije iglom

Mezoterapija lica je metoda koja se primjenjuje u estetskoj medicini s ciljem regeneracije kože, a vraća joj elastičnost, tonus i sjaj. Mezoterapija lica je metoda kojom se uz pomoć igle u gornje slojeve kože apliciraju revitalizirajući sastojci koji ih unose u dublje dijelove kože gdje djeluju i gdje su najučinkovitiji. 

Ova terapija počela se koristiti pedesetih godina 20. stoljeća kao terapija za liječenje kroničnih bolesti, no danas se koristi prvenstveno za vraćanje vlage, tonusa i sjaja kože. U pomlađivanju kože ulogu imaju vitamini, matične stanice, DNA dijelovi, minerali i bjelančevine. 

Cilj mezoterapije lica u pomlađivanju kože je ubrzavanje metabolizma uz razvoj novog kolagena i ojačavanje postojećeg. Tako se smanjuju bore, a koža je napetija i ljepše izgleda. Koža također postaje deblja i otpornija na štetne vanjske utjecaje.

Nakon kupnje kupona potrebno je rezervirati termin na telefon 099 213 5991, uz KOD i ID kupona po primitku.