XplorerLife donosi Vam Xplorer bluetooth slušalice BQ 70 kako bi ste u svakoj svakodnevnoj ili sportskoj aktivnosti obavljali razgovore i slušali glazbu bez muke i smetnji!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Xplorer bluetooth slušalice omogućit će Vam nesmetanu rekreaciju, sportsku ili bilo kakvu svakodnevnu aktivnost! Slušajte omiljenu glazbu ili obavite razgovor bez smetnji! Dostava je moguća za cijelu Hrvatsku.

Xplorer Bluetooth slušalice BQ 70 su posebno prilagođene sportašima, a mogu se koristiti i za svakodnevne aktivnosti. Slušalice su in-ear tipa i ulaze u ušni kanal što ih u kombinaciji s silionskim držačima čvrsto drži u uhu i njihovo ispadanje je gotovo nemoguće. 

Aktivan život uz tjelovježbu i sport lakši je uz opremu vrhunske kvalitete!

Dostava je moguća za cijelu Hrvatsku!

Slušalice pružaju djelomičnu izolaciju od vanjskih zvukova. Samo aluminijsko kućište sa 6mm driverom dizajnirano je tako da pruža maksimalnu kvalitetu zvuka i duboke basove. Jača baterija omogućava do 5 sati slušanja glazbe, a pomoću mikrofona možete voditi handsfree razgovore i koristiti glasovne komande. Kompatibilne su s pametnim telefonima i platformama.

Specifikacije proizvoda

Ime: Xplorer bluetooth slušalice BQ 70
SKU: 6803
Brand: Xplorer
Bluetooth: 4.1 + EDR
Zvučnici: 6mm * 2 / 16 Ω
Standby: 220 sati
Trajanje pri razgovoru telefonom: 6 sati
Trajanje pri slušanju glazbe: 5 sati
Bluetooth domet: ≥10 meter
Kapacitet baterije: 110mah

ODMAH nakon kupnje, kupon i podatke za dostavu OBAVEZNO poslati na mail info@xplorerlife.hr!

Pod okriljem Xplorer branda možemo pronaći: gradske i brdske bicikle za djecu i odrasle, električne bicikle, fitness opremu za kućnu i komercijalnu upotrebu te opremu za stolni tenis i sportove s loptom. U ponudi se nalazi vise od 250 različitih artikala, a zahvaljujući visokoj kvaliteti, prihvatljivim cijenama i odličnoj post prodajnoj usluzi Xplorer je postao sinonim za proizvode vezane uz sportsku rekreaciju.  

U želji da se kroz Xplorer brand promovira zdrav život i podizanje kvalitete života, Xplorer tim trudi se educirati o redovitoj tjelesnoj aktivnosti, uravnoteženoj prehrani i pozitivnom stavu prema tjelovježbi. Osim garancije, Xplorer svojim kupcima omogućuje brzu dostavu i usluge ovlaštenog servisa na području cijele Hrvatske.

Radimo s vrhunskim inženjerima i dizajnerima da bismo udovoljili vašim očekivanjima. Kontrola kvalitete u postupku proizvodnje je naš apsolutni prioritet. Svojim kupcima osiguravamo dostavu i servis na području cijele Hrvatske. S razgranatom prodajnom i servisnom mrežom vaši problemi ili nedoumice će biti riješeni promptno.

Xplorer je brand orijentiran na internacionalno poslovanje te promiče aktivan život i svoju misiju na internacionalnim tržištima. Potaknuti globalnom povezanosti, s ponosom stvaramo kvalitetne bicikle i fitness opremu. Radi direktno s internacionalnim distributerima, prodajnim internet portalima i vodećim prodavačima sportske opreme s kojima već godinama gradi međusoban povjerljiv i profesionalan odnos u dijeljenju naše misije promicanja aktivnog života.