Maskenbal u Đurđevcu! Hotel Picok 4* poziva Vas na 3 dana odmora, zabave i kupanja uz 2 noćenja s doručkom za 2 osobe i veliki maskenbal uz tamburaše "Mjesečina" 02.03.!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponesite svoje najbolje maske i rezervirajte vrhunski smještaj u Hotelu Picok 4*! Uživajte u bogatoj gastro-glazbenoj ponudi i natječite se za nagrade, a djeca do 7 godina - GRATIS! Ponuda vrijedi isključivo od 01.03. do 03.03.2019.

Opustite se u moderno opremljenom Wellness & SPA centru hotela Picok 4*, jedinstvenoj oazi mira i relaksacije usred netaknute podravske prirode... 

U subotu 02.03. u hotelskom disco klubu "Koogla" očekuje Vas veliki maskenbal, bogate nagrade za najbolje maske i nastup tamburaškog sastava "Mjesečina"!

Hotel Picok 4* smješten je u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline; između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave.

Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelless internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama. 

Za potpuno opuštanje i relaksaciju čeka Vas moderno opremljen Wellness & SPA centar Hotela Picok 4*. Uživajte u hotelskom bazenu (180 m2, 25°C). Unutrašnjost bazena s ručno oslikanim svodom i zidovima te upotpunjena je s puno danjeg svjetla za potpuni doživljaj kupanja. Hotel nudi i parnu, finsku i infracrvenu saunu koje će Vam pomoći opustiti se i riješiti stresa, a u relax zoni Vas očekuju osvježavajući čajevi.

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona, obavezna potvrda rezervacije u hotelu putem maila: info@hotel-picok.hr ili telefon: 048 672 200, uz KOD i ID kupona.

Tamburaški sastav "Mjesečina" iz Koprivnice svira od 2011. godine i svaku prigodu učine veselom, rasplesanom i nezaboravnom! Uživajte u njihovom nastupu 02.03. u hotelskom disco klubu "Koogla" povom maškara!
Više o sastavu: https://www.facebook.com/tsmjesecina/