Austrijske zimske & wellness čari u Obertauernu, tik do skijaških staza, uz 2, 3 ili 4 noćenja s polupansionom za 2 osobe u vrhunskom Valamar Obertauern Hotelu 4*...od 2509 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Savršen provod u salzburškim Alpama uz najviši prijevoj pokrajine Salzburg - Obertauern poznat je kao skijalište s najvišom razinom snijega i najdužom sezonom skijanja u Austriji... Djeca do 4 godine gratis! Kupon za ponudu vrijedi isključivo za termin od 17.03.19. do 26.04.19., boravak nedjelja - petak!

Valamar Obertauern Hotel 4* ex. Petersbühel

Doživite nezaboravan odmor u Alpama tik do skijaških staza!


Vrhunac odmora tik do staza najzabavnijeg skijališta u Austriji!

Najviši prijevoj pokrajine Salzburg Obertauern poznat je kao skijalište s najvišom razinom snijega i najdužom sezonom skijanja u Austriji. Osim uređenih staza ukupne duljine 100 km i nenadmašne après-ski ponude, Obertauern nudi širok izbor sadržaja za svačiji ukus u okruženju zadivljujuće planinske prirode. 


Ovdje vas u mirnom dijelu skijališta, nadomak skijaške piste očekujemo u Valamar Obertauern Hotelu kako bismo vam pružili udoban smještaj i sve potrebno za nezaboravan odmor na snijegu – od prostranog wellness centra, show-cooking restorana i wine bara do zabavnih obiteljskih sadržaja i kompletne ponude za skijaše. Na vama je samo da uživate!


Smješten na mirnoj lokaciji u Obertauernu, Valamar Obertauern Hotel jamči savršen odmor u salzburškim Alpama. Ovdje vas na 1.700 mnv očekuje najdeblji snježni pokrivač u Austriji i 100 km skijaških staza za svačiji ukus. 


U hotelu vas očekuje širok izbor udobnih soba i suiteova s pogledom na planine kao i raznoliki sadržaji za zabavu i opuštanje. Uživajte u kombinacijama mediteranske, lokalne i međunarodne kuhinje u našem show-cooking restoranu. A dok se djeca zabavljaju u Maro Clubu uz inovativni animacijski program, vi se bezbrižno opuštajte u toplini sauna prostranog wellness centra ili uz dobro društvo i čašu vina u wine baru.

WELLNESS OAZA ZA POTPUNO OPUŠTANJE

Užitak opuštanja nakon uzbudljivih aktivnosti na snijegu

Nije li sjajan osjećaj znati da vas nakon snježnih izazova čeka topla oaza našeg wellness centra sa saunama, sobama za opuštanje i širokim izborom masaža...

Skinite debelu zimsku odjeću i odškrinite vrata sauna koje će vam pružiti blago opuštanje, detoksikaciju i obnovu energije. Isprobajte finsku, tursku ili infracrvenu saunu, a u pauzama između tretmana odmorite se u sobi za opuštanje.


Priuštite svom tijelu masažu stopala ili neku od klasičnih ili orijentalnih masaža za savršenu rekuperaciju organizma.
Nakon snježnih avantura, ugrijte se u toplom i opuštajućem ambijentu našeg wellness centra. U pauzama između finske, turske ili infracrvene saune odmorite se u sobi za opuštanje uz osvježavajuće piće ili čaj. Zatim se prepustite nekoj od vrhunskih masaža i obnovite energiju za nove izazove na snježnim padinama.