Wellness proljeće na Pagu! Izaberite 2, 5 ili čak 7 noćenja u apartmanima u Deluxe Villi 4* u Mandrama za 2 osobe uz korištenje bazena, saune, teretane i igraonice...već od 799kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 3 godine gratis! Deluxe Villa No. 10 novoizgrađena je vila na otoku Pagu, u malome mjestu Mandre, s ciljem pružanja ugodnog, bezbrižnog i mirnog odmora. Kupon se može iskoristiti od 19.04. do 01.06.2019.

Deluxe Villa No. 10 

Cijelu priču i viziju osmislila je četveročlana obitelj jednog bivšeg sportaša koja je velik dio života provela putujući po svijetu, bez puno vremena za odmor. Riječ odmor za ovu obitelj značila je odlazak na Jadran u bilo koje doba godine kada je to sportskom članu bilo dopušteno. Iako su zbog nogometnih obaveza odmori trajali kratko, trudili su se tokom godina posjetiti mnoga mjesta i otoke na Jadranu. Nakon duge plovidbe i potrage za svojim mirom, jednog su dana uplovili u lučicu u Mandrama. Istog trena znali su da su našli svoju mirnu luku i da svoje odmore od tada žele provoditi u ovoj oazi mira, zelenila i mora – mjestu Mandre. Podigli su prije svega vlastitu kuću za odmor zajedno sa svojim prijateljima, no nakon nekoliko godina uživanja u Mandrama, poželjeli su isto pružiti i ljudima koji imaju želju posjetiti ovo mjesto.

Svoju veliku ljubav prema nogometu, obitelji i Jadranu bivši sportaš odlučio je spojiti u jednu priču. Otvorio je vilu na otoku Pagu koju vode on i njegova obitelj, a neizostavan je dio ove priče i nogomet koji se može prepoznati u ponekom kutku vile. Kroz cijelu viziju vodio ih je broj 10, koji se nalazio na dresu ovog sportaša, a koji nerijetko nose i ponajbolji nogometaši Hrvatske i svijeta. Budući da vilu vodi obitelj, odlučili su je učiniti skromnim, obiteljskim mjestom pa tako objekt broji tek 10 moderno uređenih apartmana i soba. Broj 10 nalazi se i u nazivu vile koji spaja priču uređenja i vizije.

U vili vas očekuje vesela obitelj koja želi da zajedno s njima nastavite pisati obiteljsku priču Deluxe Ville No. 10.

SOBE VRHUNSKOG STANDARDA

Deluxe Villa No. 10 broji sedam moderno uređenih soba od kojih su dvije dvokrevetne, dvije trokrevetne i tri četverokrevetne sobe. Elegantne boje i ravne linije namještaja rađenog po mjeri kombinirane su srebrnim detaljima, čiji spoj svaku sobu čini ugodnim, eksluzivnim i opuštajućim mjestom. Sobe nose kategoriju četiri zvjezdice, opravdane uređenjem i opremljenošću.

Svaka soba opremljena je TV-om, bežičnim internetom i klima uređajem s mogućnošću grijanja kako bi gosti mogli odsjesti u objektu i tokom hladnijih mjeseci i opustiti se uz sadržaje koje objekt nudi tokom cijele godine. Također, u sobama se nalazi i mini bar, a kupaonice svojom opremljenošću i uređenjem daju dodatnu notu luksuza svakoj smještajnoj jedinici.

Deluxe Villa No. 10 sadrži tri prostrana, luksuzno opremljena apartmana za četiri do pet osoba. Apartmanima prevladavaju svijetli tonovi, a uređenje i detalji učinit će da se svaki gost osjeća luksuzno i posebno. Svaki apartman posjeduje odvojeni dnevni boravak, dizajniran za potpuno opuštanje i poseban ugođaj.

TERASE S POGLEDOM NA MORE

Terase apartmana pružaju pogled na čisto otvoreno more te otoke Maun, Škrdu i Olib. Uz pogled koji će svakog potpuno opustiti, gosti mogu uživati i u zrakama sunca uz jutarnju kavu ili je iskoristiti za popodnevni odmor uz knjigu.

KONOBA

Gastronomski doživljaj koji ne ostavlja ravnodušnim doživite u konobi Deluxe Ville No. 10. Intimna atmosfera konobe pružit će Vam dodatni užitak pri kušanju domaćih poznatih paških delicija. Prostor konobe predviđen je i za opuštanje uz čašicu jednog od najboljih hrvatskih ili stranih vina.

OSTALI SADRŽAJI

Broj smještajnih jedinica: 10

Kapacitet: 36

Sadržaji: teretana, igraonica, boravak za druženje, jacuzzi/bazen!

Udaljenost od mora: 150 m; udaljenost od centra: 250 m; udaljenost od Novalje: 15 km; udaljenost od Zadra: 60 km; udaljenost od aerodroma: 90 km.

Otok Pag jedan od najvećih Jadranskih otoka: sa 285 km 2 peti po veličini, a sa 270 km razvedene obale otok je s najduljom obalnom linijom na Jadranu, prepunom zaljeva, uvalica, rtova i plaža. Otok je poznat po slaboj pokrivenosti vegetacijom nekih svojih dijelova, koje se često uspoređuje s Mjesečevom površinom. Zbog položaja otoka pod Velebitom s kojeg cijele godine (osobito zimi) pušu jake bure, otok Pag je gotovo čitav prekriven posolicom iz Velebitskog kanala. Pag je najveće carstvo kamenjara na Jadranu ispresijecano dugim suhozidima, u kojemu raste tanka trava, nisko aromatično bilje, kadulja i smilje. Upravo to aromatično bilje je osnova u prehrani paških ovaca na kamenjaru, i ono daje poseban okus poznatom paškom siru.