Dan žena u Moslavini! Počastite sebe i svoju dragu osobu paketom 2 dana/1 noć s bogatom prigodnom večerom uz tamburaše "Oldtajmeri" i kasnim doručkom za 2 osobe u Hotelu Kutina 3*!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prigodnu večeru u nekoliko sljedova pratit će note tamburaškog sastava "Oldtajmeri" 08.03.2019.! Kupon vrijedi za 2 osobe i isključivo za 08.-09.03.2019.

Proslava Dana žena uz prigodnu večeru i glazbu tamburaškog sastava "Oldtajmeri" 08.03. s početkom u 20 h!
Kasni doručak - do 11 h!

Menu za prigodnu večeru: 

Waldorfska salata // kokošja juha s domaćim rezancima // piletina punjena sirom i špinatom // pire od butternut tikve - pire od krumpira // šarena salata // kava i kolač

+ prigodne cijene pića!

HOTEL KUTINA 3* smješten je u samom centru grada Kutine, udaljen od izlaza s autoceste Zagreb – Lipovac svega 1,5 km. 

Hotel Kutina, kao i njegov grad, čuvar je tradicije moslavačkog kraja, promovirajući u svom restoranu autohtona moslavačka vina i tradicionalna moslavačka jela.

Od Zagreba smo autocestom udaljeni 70 km, što je otprilike 30 min vožnje automobilom ili autobusom. Interesantni smo za grupe u tranzitu i cjenovno pristupačni kako smještajem tako i organiziranim ručkovima, večerama za grupe na proputovanju. Smještajni kapacitet hotela je 65 soba (113 ležaja) i jedan apartman. Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu, WC, telefon, SAT TV i besplatni WiFi. U prostoru lobbyja i bara gosti mogu besplatno koristiti wireless internet.

Prije kupnje obavezna provjera slobodnih termina, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona obavezna rezervacija - minimalno 3 dana unaprijed - na mail recepcija@hotel-kutina.hr ili broj 044 692 400!