Proljeće u Zagorju! Odmorite se u Hotelu Zagi 3* u Oroslavju uz odabir 1, 2 ili 3 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe i 2 ulaznice za kupanje u Termama Jezerčica već od 488 kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovoga proljeća odmorite u okruženju zagorskih brežuljaka i termalnim vodama Terme Jezerčica! Kupon vrijedi od 01.03. do 22.04.2019.

Hotel Zagi 3*

U mirnoći pitomih zagorskih brežuljaka, u gradu Oroslavju, udaljenih od Zagreba svega 30 minuta odnosno 30-ak kilometara nalazi se restoran i hotel "Zagi", koji svojom bogatom i atraktivnom ponudom zadovoljava visoke ugostiteljske i kongresne standarde.

Naši počeci sežu od 1986. godine kada smo otvorili skroman restoran gdje se rad temeljio na pružanju vrhunske kvalitete ponude i usluge. Radom, požrtvovnošću i ljubaznim odnosom prema gostima nizom godina stekli smo ugled i ime o kojem se zna i čuje mnogo dalje od Oroslavja i Hrvatskog zagorja.

U ugodnom ambijentu restorana, kapaciteta cca 120 mjesta organiziramo razne proslave i prigodne svečanosti, svadbe, krštenja, poslovna druženja i razna druga atraktivna događanja. S posebnim ponosom ističemo raznoliku i bogatu ponudu domaćih i internacionalnih specijaliteta te široku ponudu biranih pića i domaćeg vina, koja uz ljubazno i stručno osoblje doprinose tome da je restoran "Zagi" rado posjećivan tijekom cijele godine kako od strane individualnih gostiju iz bliže i dalje okolice tako i od mnogobrojnih poduzeća, udruga, sportskih klubova i sl.

U sklopu restorana nalazi se za sve pušače prostor za pušenje u skladu s važećim propisima. Među prvima u Hrvatskoj, u ožujku 2010. godine dobili smo odobrenje za korištenje prostora za pušenje od nadležnog Ministarstva.

Ugostiteljsku ponudu upotpunjuje mogućnost odmora u našem moderno uređenom hotelu sa 60 soba, a za potrebe prezentacija, poslovnih sastanaka i sl. na raspolaganju je i atraktivna kongresna dvorana, kapaciteta cca 50 sjedećih mjesta, opremljena potrebnom audio i video opremom te žičanom i bežičnom vezom na internet.

Terme Jezerčica

Vodeni park hotela Terme Jezerčica se sastoji od osam bazena s prirodnom termalnom vodom te je prilagođen svim uzrastima.

Termalna voda izvorne temperature 38°C sadrži više različitih iona te se smatra ljekovitom mineralnom vodom. Optimalna temperatura i kemijski sastav omogućuju primjenu termo-ljekovite mineralne vode u rehabilitaciji ili rekreaciji. 

Unutarnji vodeni park s prirodnom termalnom vodom je otvoren cijele godine te nudi pet bazena za sve uzraste i 2 velika whirlpoola: relaksacijski bazen s toplim gejzirima, dječji bazen s toboganima, rekreacijski bazen s efektom umjetne kiše, bazen za bebe s animacijama, plivački bazen.