Uzbudljivi rafting na TARI I DRINI! 3 dana/2 noćenja s domaćim doručkom + piće dobrodošlice uz licenciranog skipera i s pratećom opremom u Rafting kampu Stari Dud, za samo 278 kn/osobi!

22 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u 33 km raftinga uz skipera na prekrasnoj Tari i Drini, u prirodi zbog koje doista zastaje dah! Kupon vrijedi od 15.04. do 30.08.2019.

Domaći doručak kakav samo možete sanjati (šunka, kajmak, jaja...), a noćenje u novouređenom kampu "Stari Dud"! Najnoviji, najopremljeniji, najpovoljniji kamp u susjedstvu, Stari Dud, Vam nudi najduži rafting! Nezaboravan provod na 15 km rijeke Tare i 18 km rijeke Drine u kvalitetnim čamcima sa kompletnom pratećom opremom kao što su: sigurnosni prsluk, kaciga, neoprensko odijelo, čizme od neoprena i veslo. Čamcima upravljaju licencirani skiperi koji su zaduženi za vašu maksimalnu sigurnost tijekom spusta.

Tara je drugi najveći kanjon nakon Grand Canyon - a zadivit će vas svojom ljepotom koju upotpunjuju pjenušavi slapovi i kraška vrela. Zadivit će Vas tirkizna boja rijeke Tare kao i obale i šume koje se uzdižu od nivoa vode do teško pristupačnih visova i litica. Naš novouređeni kamp se nalazi 9 km od Foče na putu M18. 

PLAN PROGRAMA:

Dolazak u večernjim satima u Kamp Stari Dud

Piće dobrodošlice

Spavanje - smještaj je u drvenim bungalovima nove gradnje, kamp posjeduje tuš kabine, toalete, vlastiti parking prostor, vlastitu plažu, pješačku stazu, teren za sportske aktivnosti i restoran sa dugogodišnjom tradicijom.

Doručak

Priprema i polazak na rafting - ruta raftinga je duga 33 km, 15 km rjekom Tarom i 18 km rjekom Drinom. Gosti se odvoze terenskim vozilima na polaznu točku i dolazi se po njih na završetku raftinga. U kampu dobivate besplatno opremu potrebnu za rafting. 

Rafting vodi licencirani iskusan skiper.

Povratak i slobodno vrijeme do spavanja (Kamp ima više mogućnosti za kvalitetno provođenje slobodnog vremena kao i restoran gdje gosti mogu da kupe ostale obroke) noćenjem + ujutro doručkom aranžman završava 

Na samoj lokaciji možete dodatno platiti večeru i/ili ručak!