Osjeti nalet adrenalina i provjeri tko je najbrži u KARTING ARENI na Zagrebačkom Velesajmu! Izaberite 1, 2 ili 4 vožnje uz popust do čak 46% i već od 59 kn! Više vožnji = veći popusti!

5230 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Najveći indoor kartodrom u ovom dijelu Europe! Požurite i izaberite jednu od 3 opcije, uz popust do čak 46%! Kupon vrijedi čak do 01.05.2019. Svaki kupac dobiva i voucher od 100 kn popusta za igru u ESCAPE ROOMU!

Testirajte svoje vozačke sposobnosti na najvećem i najboljem indoor-outdoor kartodromu u ovom dijelu Europe!

Prije nego što stisnete KUPI izaberite između 3 opcije:

Opcija 1 (za 1 osobu): 1 karting vožnja (10 min), 59 kn!

Opcija 2 (za 1 osobu): 2 karting vožnje (2 x 10 min), 106 kn!

Opcija 3 (za 1 osobu): 4 karting vožnje (4 x 10 min),  195 kn!

VIŠE VOŽNJI = VEĆI POPUST! 

Dodatno uključeno: Voucher za 100 kn popusta na jednu igru za 4-5 igrača u Escape Room Arena. Voucher možete podignuti na info pultu Karting Arene Zagreb. Voucher se može iskoristiti do 01.05.2019. Voucheri se ne mogu spajati niti zbrajati sa ostalim akcijama i popustima u Escape Room Areni. Informacije o Escape Room Arena igrama potražite na linku ovdje

Prva indoor staza u Hrvatskoj je rezultat vizije i ekspertize slovenske tvrtke Ensol 360, globalnog lidera u izgradnji kartodroma s više od 50 instaliranih kartodroma diljem svijeta, među kojima je i spektakularni multi-level kartodrom F1 prvaka Marija Andrettija u Orlandu. 

Dok početnicima omogućava brzo i sigurno upoznavanje kartinga, iskusnije vozače tjera u poboljšavanje vremena i tehnika vožnje. Staza je opremljena najnaprednijim i najsigurnijim karting barijerama i apsorpcijskim sustavima, a površina tretirana specijalnim F1 premazom jamči izvrsno, jednakomjerno i predvidljivo prianjanje.

Staza je duga 340 metara, a širina varira između 6 i 8 metara. Ekspertno dizajnirana konfiguracija u kombinaciji sa specijalnim F1 premazom podloge jamči izuzetan i nezaboravan doživljaj sportske vožnje.

Karting Arena Zagreb se može pohvaliti najmodernijom i najvećom karting flotom na ovim prostorima u kojima će se i početnici osjećati kao profesionalni vozači. Flota je formirana od 31 go-karta vodećih proizvođača, poput Sodija, TB-a i CRG-a, s posebnim kartovima za odrasle, parove i djecu.

Djeca na raspolaganju imaju srednje i malene kartove, a za najmlađe  vozače smo osigurali i posebne termine vožnji (utorkom i četvrtkom od 14 do 16 te subotom i nedjeljom od 9 do 13 sati). 

Sva go-kart vozila su opremljena transponderima koji omogućavaju najpreciznije mjerenje vremena kruga, a rezultate možete pratiti i uživo tijekom vožnje na semaforima na stazi. 

Savjet! Nemojte čekati zadnji tjedan kako bi iskoristiti vožnje, već kupon iskoristite što prije da biste izbjegli gužve i višesatna čekanja koja su uobičajena zadnjih par dana do isteka vožnji.