Provod za pamćenje uz Travel Point! Povedite svoju obitelj u Altomincio Family Park na 4 ili 6 dana u mobilnim kućicama nadomak Gardalanda! Ponuda vrijedi za do max 5 osoba i to već od 1449 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite nezaboravna 4 ili 6 dana u family parku Altomincio gdje se djeca mogu igrati bez brige, odrasli opustiti, a svatko može uživati na odmoru za pamćenje! Kupon vrijedi isključivo za odabrani termine: 19.04.-27.04., 27.04.-04.05., 04.05.-25.05.2019., 25.05.-08.06.

U parku ima puno aktivnosti za malene i za tinejdžere , a galeriju možete pogledati ovdje

Obiteljski park Altomincio prvi je turistički kamp u Italiji koji može ponuditi sve blagodati, omogućujući vam da uživate u odmoru prepunim iskustava, osobito dobro prilagođenih maloj djeci. Svojim strateškim položajem, samo nekoliko kilometara od jezera Garda i smještenim u slikovitom okruženju rijeke Mincio, kamp za odmor nudi širok spektar aktivnosti za odrasle i djecu; jednodnevni izleti, prekrasna biciklistička staza, park vodenih atrakcija, zabava za sve uzraste i bazen za trenutke čistog opuštanja.

Sve o parku pogledajte ovdje

Mobilne kućice:

Giotto Plus (27 sq. mt): dvokrevetna soba, trokrevetna soba (1 krevet na kat), kupaonica (ulaz iz dvokrevetne sobe), još jedan odvojeni WC, dnevna soba s opremljenom kuhinjom, roštilj, klima/grijanje uključeno. Neke od kućica su pogodne za osobe s invaliditetom. Ove kućice mogu biti smještene u centru resorta, blizu animacije i bazena ili cca 300 metara od bazena u tišoj zoni.

Galeriju slika mobilnih kućica pogledajte ovdje

Mogućnost prehrane: restoran, fast food, 3 bara, sladoled, hrana za ponijeti (take out).

Recepcija radi svaki dan od 07:30 do 22:00 sata.

U slučaju kasnijeg check-outa doplatu je potrebno napraviti noć prije odlaska. Ukoliko se odjavljujete za vrijeme dok recepcija ne radi, potrebno je obavijestiti recepciju noć prije.

Sadržaji:

1. Bar

2. Bar na bazenu

3. Restoran

4. Pizzeria

5. Hrana za ponijeti – take out

6. Sladoled

7. Supermarket

8. Dućan

9. Servis za pranje odjeće

10. Biciklistička staza

Aktivnosti

1. Stolni tenis

2. Mini golf

3. Vodeni park

4. Veliki šah

5. Nogomet

Udaljenosti od gradova

 Peschiera del Garda - 7 km 
 Verona - 25 km
 Mantua - 40 km

Udaljenosti od glavnih atrakcija u okolici

Cavour Water Park, ValeggiosulMincio (VR) - 5km 
Gardaland, Castelnuovo del Garda (VR) - 10km 
Viva Zoo Safari Nature Park, Bussolengo (VR) - 20km