Proljeće u Istri je čarobno! 1 ili 2 noćenja s polupansionom za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 14 godina u Valamar Riviera Hotel & Residence - Villi Parentino / Villi Giulietti već od 889 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U ponudi Vas očekuje bogati buffet doručak i večera, besplatan WI-FI i besplatan parking, sve za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 14 godina! 1 noćenje može se iskoristiti u periodu od 07.04. do 26.04.2019. - osim 07.04. - 11.04.2019., a 2 noćenja od 26.04.19. do 01.05.19. Boravišna pristojba je uključena u cijenu!

Villa Parentino - luksuzni smještaj s pogledom na more u srcu starog grada!

Doživite svu ljepotu i mediteranski šarm starog grada Poreča za vrijeme odmora u Valamar Riviera Hotel & Residenceu. Uživajte u čarobnim prizorima buđenja starog grada, jutarnjoj kavi s pogledom na rivu ili gradski trg, posjetite neki od jedinstvenih povijesnih lokaliteta poput Eufrazijeve bazilike, a navečer se zabavite uz brojne festivale glazbe, plesa ili performansa.

Odaberite otmjenu sobu ili suite u boutique hotelu Valamar Riviera, elegantnoj Valamar Villi Parentino ili Valamar Villi Giulietta na živopisnoj starogradskoj rivi ili sobe i apartmane smještene u starom gradu. Gdje god odlučili odsjesti, imat ćete na raspolaganju sve usluge i sadržaje višestruko nagrađivanog Valamar Riviera Hotela koji se nalazi na starogradskoj rivi s prekrasnim pogledom na more i otok SV. Nikola.

Uz kratku besplatnu vožnju brodićem stići ćete do prekrasnih tematskih plaža na otoku Sveti Nikola kao stvorenih za opuštanje ili obiteljsku zabavu.

Hotelski buffet show-cooking restoran zadivit će vas bogatim izborom jela za vrijeme doručka i večere, a à la carte restoran Spinnaker s uslugom najboljih Valamarovih chefova i sommeliera priredit će vam gourmet doživljaje za pamćenje. Uz dine around uslugu možete isprobate različite okuse lokalnih i svjetskih gastronomija te uživati u raznolikim gastro ambijentima.

Ville su udaljene 100 metara od centra grada i 30 metara od mora.