PodržimoNaše

Prvo kupanje + zabava u Biogradu na Moru, 3 dana/2 noćenja u hotelu Adria s ALL INCLUSIVE uslugom za 2 osobe i 1 ili 2 djece do 12 godina + KONCERT legendarnog MIROSLAVA ŠKORE...od samo 1589kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ne propustite topli svibanj uz odmor u hotelu Adria i zabavu i provod uz koncert omiljenog Miroslava Škore 24.05.2019. u 21 h! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 24.05. do 26.05.2019.! Op.p. Piće za vrijeme koncerta uključeno u cijenu do 22 h!

Ponuda uključuje i zajamčenu zabavu i nezaboravan provod uz koncert omiljenog Miroslava Škore: 24.05.2019., 21 h - 23:30 h!

Hotel Adria

Nalazi se u prekrasnoj borovoj šumi, udaljen 350 metara od glavne biogradske plaže Soline i 800 metara od strogog centra Biograda.Tijekom glavne turističke sezone hotel se tržišno pozicionirao kao obiteljski hotel, s all inclusive ponudom, sa mogućnošću usluge polupansiona i punog pansiona, dok u pred i posezoni prima domaće i inozemne grupe koje odabiru Biograd za mjesto odmora ili su na proputovanju prema južnim jadranskim destinacijama


Pobjegnite u srce prirode u sunčano i aktivno okruženje Biogradske rivijere.

Prozračne i udobne sobe, jer odmor počinje tu.


Hotel Adria raspolaže sa ukupno 208 soba (od toga 140 classic i 68 superior) smještenih na četiri kata hotela. Sa terasa okruženih šumom pruža se pogled na bazene  i ležaljke savršene za opuštanje. Neke sobe gledaju na stranu parka okruženog stablima borova, ili pak na ulaz hotela. Sve sobe su izuzetno prozračne i udobne.


Standard sobe

Dvokrevetne i trokrevetne sa i bez dodatnog ležaja, balkon, suite kupaonica s tušem, sušilo za kosu, klima uređaj, satelitska televizija, direktna telefonska linija, wi fi internet, dječji krevet dostupan na zahtjev!