Ovo morate probati!!! Najneobičnija atrakcija u području zabave i obiteljske rekreacije zrcalni labirint SKY MAZE u Areni Centar Zagreb! Počastite prijatelje ili obitelj ulaznicama već od 14 kn!

173 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ogledala su oduvijek jako popularna u literaturi i kinematografiji, a od 2018. godine i u labirintu SKY MAZE - prvi u Zagrebu! Pronađite izlaz i dijete u sebi! Kupon se zamjenjuje za ulaznicu i vrijedi do 30.03.2019.

Prvi put u Hrvatskoj! Najtajnovitija i najneobičnija atrakcija u području zabave i obiteljske rekreacije – zrcalni labirint SKY MAZE!

Potražite nas na facebooku: https://www.facebook.com/ZrcalniLabirint/

Zrcalni labirint SKY MAZE – atrakcija, koja je osvojila svijet. Iako zrcalni labirinti broje samo par godina postojanja, oni su odmah postali apsolutni hit, pogotovo u svjetski poznatim turističkim destinacijama poput Berlina, Londona, Praga i Moskve…

Zrcalni labirint je mreža isprepletenih koridora. Zidovi su napravljeni od ogledala, što stvara neobičnu optičku iluziju. Uz led rasvjetu neonskih boja koje se neprestano mijenjaju i druge posebne efekte stvara se zaista impresivan dojam.  Osoba, koja se nalazi među zrcalima, prestaje se orijentirati u prostoru jer vidi puno odraza i ne može odmah pronaći pravi smjer ili izlaz. Naravno, ovdje se nemoguće izgubiti!

- zrcalni labirint nije “soba smijeha” nego je potpuno nova atrakcija koja koristi optičku iluziju;

- zrcalni labirint je zanimljiv za sve uzraste;

- savršena obiteljska i grupna zabava;

- jedinstvene fotografije za lijepe uspomene;

- zagonetka koju želite riješiti;

- atraktivni svjetlosni efekti i bogatstvo boja koji se mijenjaju – svaki put novo iskustvo!