Vikend smijeha s Marinom Orsag i Martinom Ipša 29.-31.03.19.! 3 dana/2 noćenja s polupansionom, wellness&spa i stand-up nastupi u Grand Hotelu Sava Superior 4* u Rogaškoj Slatini, sve za 2 osobe!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zabavite se uz stand-up nastup u subotu 30.03.2019. od 20 h s poznatom slovenskom komičarkom Martinom Ipša i hrvatskom komičarkom Marinom Orsag! A zabava i plesna večera očekuju Vas u petak od 20 h i u subotu od 21 h s poznatim glazbenikom i bivšim finalistom Slovenskog talenta - Damian Roi! Ponuda vrijedi isključivo za vikend 29.03.-31.03.2019.!

Bogati gastronomski paket uključen u cijenu: boca ljekovite mineralne vode u sobi, bogati samoposlužni doručak i kulinarske večeri uz show cooking u restoranu Kristal!

Grand Hotel Sava Superior 4* međusobno je vezan hodnikom sa ostalim hotelima u parku. Hotelski kompleks nudi: recepciju, pansionski restoran Kristal sa 250 mjesta, self service buffet i SHOW COOKING, a’la carte restoran Kaiser, Lobby bar, Cappucino bar, kavanu Imperial, kongresni centar, frizerski salon, hotelski bazen Lotus s termo mineralnom vodom i 2x jacuzzija te saune Lotus (turska, finska, tepidarium), ROI Beauty & Roi Medico, Sava Shopi Sava Fashion Shop. Hotel ima 86 sob lux i 16 raskošnih apartmana u Ars design-u. Sve sobe sadrže: kupaonicu (s tušem ili kadom), WC, LCD TV, radio, telefon, mini bar, sef, ogrtač, ručnike za bazen, klima uređaj i internet, a većina njih ima i balkon.

Dvokrevetne LUX sobe - prostrane, u nježnim bojama te iz prirodnih materijala, obnovljene 2010 godine te iznose  20 m2. U većini imaju balkon s prekrasnim pogledom na slikovitu šumu ili veličanstveni park. Opremljene su s mini barom, sat & pay TV, telefonom s direktnom vanjskom linijom, WI-FI pristupom internetu i sefom. Kupaonica ima tuš, umivaonik i WC, u sobi je bračna postelja dimenzija 180 x 200. 

Dvokrevetne SUPERIOR sobe - atraktivne sobe obojene u tri tona – zeleni, crveni i modri – napravljene su iz kvalitetnih materijala. Prostrane su i iznose 25 m2, veći dio s balkonom i s pogledom na šumovit krajolik ili veličanstveni park. Opremljene su s: mini barom, sat & pay TV, telefonom s direktnom vanjskom linijom, kablovskim i plativim pristupom internetu i sefom. U sobi je bračni ležaj dimenzija 180 x 200.

Gosti hotela Zagreb 4* koriste sve usluge osim noćenja u hotelu Grand Hotel Sava 4* Superior. Hoteli su međusobno povezani, hodnikom sa bazenima s ljekovitom mineralnom vodom i ostalim hotelima u parku cvijeća. Prostrane i udobne sobe također omogućuju smještaj za tri ili više osoba. Premium sobe očaravaju sa prirodnim tonovima dizajn interijera i istodobno osvježenim bojama koje dočaravaju park cvijeća u hotelskoj sobi. Od 21 m2 – 27m2 opremljene s kupaonicom s tušem ili kadom/WC, LCD, TV, telefonom, mini barom, sušilom za kosu, klimom, sefom, besplatnim pristupom internetu Wi-Fi.

Raznoliki animacijski program: organizirane šetnje, društvene igre, plesne večeri u Kavani Capuccino, jutarnja gimnastika, aqua aerobik...!

Novootvoreni LUKSUZNI ROI SPA centar omogućava potpuno opuštanje tijela i duha u prostorijama s dozom duge tradicije Rogaške Slatine. Centar se prostire na više od 1.200 m2 vanjskih i unutarnjih površina, a nudi finsku saunu, sanarium, parnu saunu, tepidarij (grijane stolice), solnu saunu, tuš doživljaja sa učincima, vanjski ohlađeni bazen 22 °C - 26 °C.

Marina Orsag hrvatska je stand-up komičarka. Bez dlake na jeziku, vješto nasmijava i najzahtjevniju publiku i iskreno uživa u poslu koji radi. Voditeljica je comedy cluba Studio smijeha, brojnih stand-up radionica i projekata.