Odletite s Integralom Zagreb u centar antičke civilizacije - RIM! Očekuje Vas 4 dana/3 noćenja u hotelu 3* u centru grada i razgled s pratiteljem putovanja uz garantirane letove iz Zagreba i Splita!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite prijestolnicu Italije u kojoj se susreće povijest i umjetnost antičkih davnina i suvremenog doba! Putovanje uključuje i razgled Vatikan! Svi polasci su garantirani! 11.-14.04., 25.-28.04., 16.-19.05.2019.

PRTLJAGA uključena u cijenu! (1 komad prtljage koji se prijavljuje do 23 kg + 1 komad ručne prtljage do 8 kg težine, dimenzija 55 x 40 x 20 cm)

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan: ZAGREB/SPLIT - RIM

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb, kod šaltera informacija u 13:00 sati. Polazak zrakoplova Croatia Airlines u 14:35 sati. Međuslijetanje u Splitu u 15:25 sati. Polazak zrakoplova iz Splita u 15:55 sati (Ukrcaj putnika u Splitu potrebno je najaviti kod rezervacije). Po slijetanju zrakoplova u Rim u 17:05 sati, slijedi transfer autobusom do hotela, uz kraći panoramski razgled grada. Smještaj u hotel u centru grada. Nakon kraćeg odmora odlazak ne šetnju središtem grada: Piazza de la Republica, Piazza di Spagna, Španjolske stube, Fontana di Trevi. Slobodno vrijeme za večeru. Noćenje.

2. dan: RIM

Doručak. Odlazak na razgled grada pješice i javnim prijevozom: crkva Santa Maria Maggiore, crkva San Pietro in Vincoli gdje se nalazi grob Julija Klovića i Michelangelova skulptura Mojsija. Razgled nastavljamo šetnjom antičkim Rimom: Koloseum, Palatinum, Rimski forum, Piazza Venezia, bazilika Santa Maria Sopra Minerva,  Panteona – Hram svih bogova s čudesnom kupolom, Piazza Navona.  Slobodno vrijeme za večeru u jednom od tipičan rimski restoran u okolici Piazze Navona. Noćenje.

3. dan: VATIKAN

Doručak. Odlazak na razgled grada pješice i javnim prijevozom: Anđeoski most, Anđeoska tvrđava, Vatikan, trg sv. Petra s kolonadama. Razgled najveće crkve na svijetu, Bazilike sv. Petra, kojom dominira Michelangelova kupola. Svakako predlažemo uspon na čuvenu kupolu (320 stepenica) s prekrasnom panoramom cijelog Rima. U popodnevnim satima slobodno vrijeme za posjet Vatikanskim muzejima i Sikstinskoj kapeli. U večernjim satima odlazak u četvrt Trastevere, koja odiše pravom rimskom atmosferom, s tipičnim restoranima, barovima i uličnim zabavljačima. Noćenje.

4. dan: RIM – SPLIT/ZAGREB

Doručak. Slobodno vrijeme za vlastito istraživanje grada. Predlažemo obilazak Koloseuma i Rimskog foruma ili posjet Kapitolijskim muzejima, skupini arheoloških muzeja smještenih u 3 palače: Palača konzervatora, Palača senatora i Nova palača. Transfer autobusom u 15:00 sati od hotela do Zračne luke u Rimu. Prijava na let za Zagreb. Polijetanje zrakoplova u 18:00 sati. Međuslijetanje u Split u 19:10 sati. Nastavak leta za Zagreb u 19:45 sati i dolazak u Zagreb u 20:40 sati.