Želite li konačno dom ispunjen zdravim i pročišćenim zrakom te ugodnim mirisom? Rješenje Vam nudi EGO SUM - izaberite aromatični ovlaživač zraka i napravite prvi korak za čišći dom, za samo 244 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Aromatični ovlaživač zraka InnovaGoods HomeDeco učinit će vaš dom zdravijim, mirisnijim i osvježavajućim! Dostava je moguća za cijelu Hrvatsku! Kupon se može iskoristiti do 30.04.2019.

Aromatični ovlaživač zraka svestran je i hladan ultrazvučni ovlaživač zraka koji može difuzirati aromatična eterična ulja u zrak zajedno s njihovim ljekovitim svojstvima. Sve što trebate učiniti je upotrijebiti malo vode i dodati nekoliko kapi eteričnog ulja po vašem izboru. Imat ćete neprekidnu maglu s ugodnim mirisom tri sata.

Ovlaživač zraka – difuzor može povećati razinu vlage u zraku. Veoma je koristan u osiguravanju boljeg disanja. Također pomaže kod problema sa suhom kožom i može spriječiti gripu ublažavanjem simptoma prehlade. Doživjet ćete smanjenje suhoće i iritacije grla ili nosa.

Koje su prednosti korištenja difuzora s eteričnim uljima?

Potiče dobar san i opuštanje.
Eterična ulja poznata su po svojoj sposobnosti opuštanja nakon dugog dana. Postoji nekoliko načina upijanja umirujućih ulja u vaš krvotok, ali difuzor je najlakši i najdugovječniji od svih drugih opcija.
Možete se zadržati u uredu da biste se opustili za ručak ili čak kod kuće. Čim se vratite kući, možete se opustiti pritiskom na gumb. Ako ga držite blizu kreveta, moći ćete se opustiti i dobro spavati noću. Najbolji za ovu svrhu su muškatna kadulja, kamilica i lavanda.

Sprječava suhu kožu

Budući da je jedna od prednosti ovlaživača zraka eliminacija suhog zraka, on je u stanju održati razinu vlage u zraku stabilnom. Ako ostavite ovlaživač zraka uključen preko noći, oslobodit ćete se suhe kože. Ovo je fantastičan način da zadržite kožu vlažnom čak i dok spavate. Probudit ćete se osjećajući se mlađi. Imajte na umu da je ovlaživač zraka zdrav za uporabu i ne uzrokuje iritaciju kože. Koža prolazi mnoge promjene svaki dan i na nju drastično utječe vrijeme.

Korištenje visokokvalitetnog eteričnog ulja u difuzoru pomoći će vam osloboditi pluća jer je dizajniran za bolje disanje. Eterična ulja imaju imunosno pojačavajuća, protuupalna, ekspektorantna svojstva i pomažu u smanjenju respiratornih bolesti dok ubijaju bakterije. Eterična ulja oslobađaju vas alergija izravnim smanjivanjem boli koja proizlazi iz odgovora imunosnog sustava. Upala uzrokovana alergijskim reakcijama također se u velikoj mjeri smanjuje. Eterična ulja korisna su kako biste se riješili simptoma alergije kao što su svrbež očiju, curenje ili začepljen nos, kihanje, upala sinusa, groznica i tako dalje. Tu je i veliko olakšanje za kožne pojave
kao što su osip, ekcemi, svrbež ili crvena koža.

Zdravija alternativa tamjanima ili svijećama!

Ovlaživač zraka je pristupačan i inovativan način udisanja svježeg i zdravog življenja. 

Izrađen od ABS, PP i PC
Moderan i funkcionalan dizajn
Diskretan i tih
Kapacitet: 300 ml
Cca. do: 35 m2
Timer (1/3/6 h)
Automatsko isključivanje
LED (RGB)
15 rasporeda osvjetljenja: 14 stalnih boja i kontinuiranog slijeda
Protuklizna podloga
Koristite s vodom, aromama, itd. (Nije uključeno)
Promjer x visina: cca. 12 x 10 cm
Snaga: 16 W
Frekvencija: 2400 Hz
Uključuje adapter za napajanje (100-240 V, 50-60 Hz, 0,4 A / 24 V, 600 mA / cca 180 cm)
iOS & Android OS kompatibilan