PodržimoNaše

Homeopatsko savjetovanje, energetska dijagnostika te energetski tretman u Zagrebu uz 76% popusta!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 950 kn
Ušteda 76%
Cijena 219 kn

Homeopatija nastoji u čovjeka u bolesti stimulirati vlastito samoizlječenje. Bez kemikalija, potpuno prirodno i u službi Vašeg zdravlja! Uz 76% popusta isprobajte ovu dokazanu metodu liječenja!

Homeopatija je djelotvorna i učinkovita kod mnogo različitih bolesti i stanja – od prehlada, viroza, tegoba krvožilnog lokomotornog, urogenitalnog sustava, jačanja imunog sustava, PMS-a, nicanja zubića, emocionalnih problema, stresnog načina života bilo pozitivnog ili negativnog, glavobolja… Upravo u proljeće mnogo osoba pati zbog alergija, a baš je homeopatija izvrstan izbor u liječenju alergija bez nuspojava, a istovremeno jača imunitet.

Ponuda uključuje:

Homeopatsko savjetovanje 45min:

uzimanje anamneze, pregled medicinske dokumentacije, homeopatska konzultacija , određivanjem homeopatske remedije na temelju sveukupnosti simptoma.

Energetska dijagnostika 20min:

procjena fizičkog, emocionalnog, mentalnog i duhovnog stanja tijela otiscima na energetskim centrima. Psihospiritualni uvid i put kako uspostaviti homeostazu između duše, uma i tijela te uočiti kako psihološki čimbenici mogu utjecati na zdravlje naših tijela.

Energetski tretman 20min:

ugradnja jednog nedostatnog osjećaja ili namjere, vjerovanja, stava, osnovne teme / po potrebi /koje narušavaju dobro stanje tijela . Preporuka komplementarne terapije.

Svaki četvrti Europljanin koristi ili se koristio homeopatskim pripravcima.

Budi i ti jedan od njih. Pitaš se zašto?

Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), homeopatija je po broju korisnika na drugom mjestu u svijetu odmah iza kineske tradicionalne medicine, što ne začuđuje zbog mnogoljudnosti te zemlje. Na trećem je mjestu fitoterapija, a alopatska ili zapadna medicina na četvrtom je mjestu.

Homeopatiju je koristilo i koristi mnogo poznatih osoba.

Među njima su:

Majka Terezija koja je rabila homeopatiju i u Kolkati otvorila prvu dobrotvornu homeopatsku ambulantu još davne 1950.,

Sestra Elvira koja se u zajednicama Cenacollo u liječenju ovisnika o drogama koristi isključivo homeopatijom i molitvom,

Engleska kraljevska obitelj koristi se homeopatijom i promovira je još od 1865., a Kraljevska homeopatska bolnica u Londonu pod njihovim je okriljem,

Američki institut za homeopatiju osnovan je 1844., prije Američkog medicinskog udruženja (1847.),

glazbenici: Schumann, Beethoven, Tina Turner, Cher, Paul McCartney, Annnie Lennox, Dizzy Gillespie…

- glumci: John Wayne, Jane Seymour, Jennifer Aniston, Priscilla i Lisa Marie Presley, Marlene Dietrich, Catherine Zeta-Jones i mnogi drugi.