WELLNESS & SPA doživljaj uz masaže u najromantičnijem hrvatskom hotelu PHOENIX 4*, u Zagrebu, za dvoje i samo 339 kn! 50% popusta na Gurmanski ili Wellness menu!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opustite se u Wellness & SPA oazi hotela Phoenix... Relaksirajuća glazba, hidromasažni bazen, ukusni čajevi u našoj oazi će Vam odagnati stres i napetost te Vas pripremiti za opuštajuću masažu po Vašem izboru... Kupon vrijedi u periodu do 15.04.2019.

HOTEL PHOENIX DOBITNIK PRESTIŽNE NAGRADE : NAJROMANTIČNIJI HOTEL U HRVATSKOJ

Riječ je o prvom romantičnom hotelu s četiri zvjezdica u Zagrebu koji je primio prestižnu nagradu svjetskog turističkog magazina Luxury Travel Guide za najromantičniji hotel u Hrvatskoj. Phoenix je potpuno novi koncept hotela koji je namijenjen romantičnim parovima,  poslovnim gostima koji uz smještaj traže odmor i uživanje od svakodnevnog stresa te tematskim grupama.

Ulaskom u ovaj romantični hotel odmah ćete osjetiti posebno intimnu i toplu atmosferu, svaki detalj našeg interijera strastveno smo birali, a svakom našem gostu posebno se posvećujemo.

U sklopu hotela je fine dining restoran Maestrowellness & SPA centar sa Indoor Golf & Fitness centrom, veličanstvena banket dvorana Magic hall kapaciteta 400 osoba u banketnom postavu te 55 modernih Classic, Elegance i Deluxe soba od čega posebno uređenih 7 Deluxe soba kategorije Romantic.

Dizajn soba uz modernu opremljenost sadrži dekoraciju boju lavande koja je ujedno i zaštitni znak hotela. Gosti mogu očekivati romantičnu večeru uz svijeće, romantične organizirane prosidbe i razne proslave, degustaciju vina u Vinoteci, specijalnu pripremu sobe, personalizirane poruke, aromatic kozmetiku i mnogo toga što će svakog gosta oduševiti.

Romantični doživljaj u wellnessu uključuje opuštanje u hidromasažnom bazenu temperature 35°C i bazenu s mogućnošću protustrujnog plivanja temperature 28°C, vodenu i zračnu masažu, svjetlosnu terapiju, prostor za opuštanje, finsku saunu, tretmane aromatičnim solima, ugodnu glazbu i konzumaciju biljnih čajeva…

Gdje se nalazimo?

Hotel Phoenix 4*, Sesvetska cesta 29, Zagreb-Sesvete

Nalazimo se na glavnoj cesti, 700 m od obilaznice prema centru Zagreba (15 min automobilom do centra grada).
Dostupnost javnog prijevoza (I. zona).
U blizini shopping centra: City centar East (5 min automobilom); Garden Mall (10 min automobilom).
U blizini Maksimirskog parka (ZOO, stadion), svetišta Marije Bistrice, Aquaparka Adamovec (5 min automobilom).