Studio Semper Pulchra - osvježenje lica kisikom i neinvazivni čistač u borbi protiv mrtvih stanica kože ultrazvučnom špatulom uz hyaluronski serum je baš ono što vašem licu treba ovog proljeća!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Studio Semper Pulchra - kisik i špatula sa hyaluronom kompletni tretman čišćenja i hidratacije lica sa dubinskom njegom lica hyaluronom za trenutni blistavi i pomlađeni efekt u samo jednom dolasku! Kupon vrijedi do 27.04.2019.

Kisik uz vodu čini osnovu života. Stanice tijekom života ne proizvode dovoljno energije te su podložnije oštećenju, a jedan od razloga tome je nedostatak kisika. Ukoliko dovedemo dovoljnu količinu kisika, stanice proizvode energiju kao nekad te koža poprima mladenački izgled, a stanice kože postaju otpornije na vanjske štetne utjecaje. Kisik uz jaki protuupalni efekt ima i jaki antibakterijski učinak, što se koristi u liječenju akni. Kisik potiče nastajanje kolagena te smanjuje bore uz povećanje elastičnosti i napetosti.

Cilj tretmana? Pomlađivanje kože kisikom, skidanje mrtvih slojeva kože (peeling efekt), dubinsko temeljito čišćenje pora, uklanjanje otvorenih (crnih) mitesera, smanjivanje sitnih ožiljaka i površinskih pigmentacija.

Ultrazvučna špatula

Ultrazvučno čišćenje kože špatulom je uređaj za profesionalni piling lica i dubinsko čišćenje. Posebna metalna ploča emitira niske frekvencije ultrazvuka, koji omogućuje omekšavanje i uklanjanje mitesera i blagi piling, također utječe na smanjenje hiperpigmentacije i poboljšava cjelokupni izgled kože.

Terapija pomoću ultrazvučnog čistača također se koristi za problematičnu kožu s aknama i ima velike prednosti u odnosu na konvencionalno duboko čišćenje, jer ne oštećuje kožu i ne postoji mogućnost post-traumatske hiperpigmentacije. Zbog izuzetnog utjecaja na čišćenje i piling, uz redovitu uporabu ultrazvučni čistač, smanjit će učestalost mitesera i akni.