Uljepšajte si Dan žena odmorom u Hotelu Katarina 4* kraj Splita! Očekuje Vas 2 dana/1 noćenje u luksuznoj sobi superior, polupansion, bogata wellness oaza i jacuzzi, za 791 kn za 2 osobe!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Drage dame, povodom Dana žena hotel Katarina je za Vas pripremio posebnu ponudu… Provedite ugodnu večer protkanu zvucima ugodne glazbe, počastite svoje nepce neodoljivim jelima i uživajte u našoj wellness oazi... Ponuda vrijedi isključivo 08.-09.03.2019.

Okupljanje za večeru počinje od 19:00 sati, a osim ljepšeg spola, dobrodošli su i svi muškarci koji svoje bolje polovice žele izvesti u jedinstven provod, te ih počastiti divnom večerom i opuštanjem.

Hotel Katarina 4* idealno je mjesto za goste koji traže vrhunsku uslugu, moderno uređenje, ugodan ambijent i nezaboravan odmor u hotelu koji broji četiri zvjezdice.

Naši bogati sadržaji zasigurno će zadovoljiti i najzahtjevnije te Vam pružiti trenutke kojih ćete se uvijek rado sjećati i kojima ćete se uvijek iznova vraćati. Idealno pozicioniran u neposrednoj blizini Splita, hotel Katarina smjestio se na samome na sjecištu puteva, u srcu Dalmacije – Dugopolju. Blizina autoceste i odlična povezanost s gradom Splitom čini ga jedinstvenim hotelom te vrste u ovom području.

Hotel Katarina je moderno uređen i luksuzno opremljen hotel sa 181 smještajnom jedinicom i 403 kreveta, hotel kategorije 4 zvjezdice koji se nalazi u poslovnoj zoni u Dugopolju na izlazu s autoceste Zagreb - Split. Smještaj u vrhunski opremljenim sobama samo je jedna od pogodnosti koje se nude u hotelu Katarina.

U ponudi hotela Katarina stoje Vam na raspolaganju: 63 double sobe, 96 twin soba, 7 luksuznih apartmana, 5 luksuznih junior suite-va, 7 soba za osobe s invaliditetom i 3 obiteljske sobe. Sve sobe i apartmani su prostrani, udobni i luksuzno opremljeni stilskim namještajem, klima uređajem, LCD TV, Sat TV, telefonom, mini-bar-om, elektronskim sefom, brzim besplatnim internetom, radnim stolom s radnom lampom, kupaonicom s kadom te sušilom za kosu, a hotel je izgrađen od bračkog i hercegovačkog kamena koji daje poseban ugođaj.

Ako ste u potrazi za odmorom i opuštanjem, možete uživati ​​u našem wellness centru na sedmom katu. Iz ponude možete izabrati masaže i raznovrsne tretmane, fitness i saunu. Ne zaboravite spakirati svoj ​​kupaći kostim jer naš hotel raspolaže s unutarnjim bazenom i jacuzzijem, koji su u svakom trenutku na raspolaganju našim gostima.