Kompletna ponuda za vaše lijepe i njegovane nokte! Počastite se paketom pedikure i manikure s trajnim lakom u Salonu Taboo - Nails, Hair and Lash za samo 165 kn! Neka nokti postanu vaš IT detalj.

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dan samo za Vas, drage žene! Omogućite si napokon toliko željenu pedikuru i manikuru, a uz sve to dobivate još i trajni lak! Već danas rezervirajte svoj termin! Kupon se može iskoristiti do 20.04.2019.!

Manikura

Nema li ljepšeg osjećaja od onoga kada tipkate na tastaturi sa svojim njegovanim i uređenim noktićima :) Ovakve stvari ne primijećujete samo Vi, već i drugi! 

Njegovani i lijepo oblikovani nokti sastavni su dio svakodnevnog izgleda i podjednako su važni kao dobro sređena frizura, pažljivo izabran nakit ili torbica.

Pedikura 

Lijepa i njegovana koža na stopalima ne smije biti pravilo samo ljeti kad je ona najviše otkrivena i izložena pogledima. Njegujte i pazite na zdravlje stopala kontinuirano, kao što to radite i s njegom ruku, kose ili bilo kojeg drugog dijela tijela.

Osim estetske funkcije, pedikura ima značajnu ulogu u zdravom izgledu i funkciji stopala čije zdravlje naravno utječe na stanje organizma općenito. Jeste li znali da naše noge nose tri puta veću težinu od težine našega tijela? Stoga je logično za pretpostaviti da su upravo stopala najviše izložena fizičkim i vanjskim opterećenjima. 

Zbog te izloženosti, koža na stopalima brže stari, nego na drugim dijelovima tijela. Tome svakako doprinosi i činjenica da veći dio godine nosimo zatvorene cipele koje zagušuju stopala, odnosno onemogućuju koži disanje, a povećavaju njeno znojenje.