Colway Vam otkriva COLVITA® kapsule mladosti, koje pomlađuju cijelo tijelo iznutra i izvana - sadrže liofilizirani kolagen, mikronizirane alge i 100% prirodni E vitamin... Do isteka zaliha...249kn!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda se odnosi na cijelu Hrvatsku! Troškovi poštarine su uključeni u cijenu! Dostava stiže u roku 3-5 radna dana od dana zaprimanje narudžbe. Kupon vrijedi do 23.04.2019.!


COLVITA® kapsula mladosti 60 kapsula (2x na dan nakon jela) 

- liofilizirani kolagen, mikronizirane alge i prirodni E vitamin (100% prirodno) - pomlađuje cijelo tijelo iznutra i izvana. Jedini kolagen na svjetskom tržištu u obliku dodatka prehrani koji je liofiliziran a ne hidroliziran. Liofilizirani kolagen ima potpunu apsorpciju u organizmu, kroz redovnu primjenu od 3-4 mjeseca klinicki je dokazano da se potpuno nadomjescuje manjak kolagena u organizmu.Stimulira fibroblaste,hondrocite, keratinocite i osteoblaste za proizvodnj u kolagena, elastina i hijaluronske kiseline te time produžuje mladost kože, koštane strukture, hrskavice, mišića i tetiva. Jedinstveni proizvod. 

COLVITA® je nezamjenjiv saveznik u: dermatologiji, estetskoj medicini, sportskoj medicini, traumatologij i, reumatologij i, gerijatrijskoj medicini i kirurgiji. DJELOVANJE: Smanjuje proces fizičkog starenja, vidljivog(produljuje mladost te obnavlja strukturu i izgled kože, kose i noktiju) i nevidljivog (obnavlja strukturu vezivnog tkiva, hrskavice, mišića i koštanog tkiva, te osnažuje sudove krvnih žila i regenerira kolagen u strukturi oka). Pomaže u borbi protiv bolova u zglobovima. Prevencija za osteoporozu i za sve bolesti lokomotornog sustava

Uvjerite se i Vi u efikasnost i kvalitetu naših proizvoda!

ODMAH po kupnji kupona kupon je potrebno zajedno s KOD-om i ID-em sa kupona, osobnim podacima, brojem telefona, adresom, proslijediti na: info@colway-hrvatska.com.