Proljetno buđenje u hotelu Malin! Wellness odmor uz 3 dana/2 polupansiona za 2 osobe, Healthy detox večeru uz svijeće i pogled na Kvarnerski zaljev u restoranu Royal...od 1567kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživanje za dvoje u novootvorenom wellness centru i uz 1x relax masaža za 2 osobe u trajanju od 30 minuta + čajevi i osvježavajuće voće u relax zoni wellness centra... Dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju GRATIS! Kupon se može iskoristiti isključivo od 08.03.19. do 30.04.19.!

Ožujak donosi buđenje prirode i ljudskog organizma nakon dugih i hladnih zimskih mjeseci, a kao pravi poticaj na oživljavanje duha i tijela za Vas smo kreirali opuštajući „Wellness & spa“ paket. Ispunite tijelo pozitivnom energijom, uživajte u korištenju novootvorenog Wellness & Spa centra hotela Malin, besplatnom korištenju bazena, sauna, masaži koja će probuditi sva Vaša čula te u zdravim gastronomskim delicijama naših kuhara. Proljeće u hotelu Malin će Vam pružiti potpunu revitalizaciju duha i tijela! Dobrodošli!

Hotel Malin nudi kvalitetan smještaj, dobru i zdravu hranu, birana vina, pjesmu i zabavu, sportske i kulturne sadržaje, masline i mir, sol i svu modrinu čistog mora adrijanskoga... 

Nudi otočna, suhozidom omeđena prostranstva, mjesta na kojima zrak ima okus kadulje, smilja i svih vrsta pomiješanih otočnih trava. 

Smještaj - Hotel Malin

Uređenju samog smještaja posvetili smo ipak najveću pažnju. Udobnost garantiramo u svakoj vrsti smještaja.

Stepenice od „Standard room-a“ do „Mulino suit-a“ tek su put od komfora prema luksuzu, a prema želji i potrebi pojedinca. 
Recepcija hotela otvorena je 24 sata, a stručno osoblje uvijek na usluzi gostu. 

Opis sobe:

Dvokrevetna soba s balkonom (24-27m2). Soba je klimatizirana i opremljena SAT TV, TEL, pisaćim stolom, mini barom, sefom, sušilom za kosu. U sobi koja se nalazi na morskoj strani postoji mogućnost postavljanja dodatnog ležaja (1 osoba). Pomoćni ležaj prikladan je za treću odraslu osobu ili dvoje djece do 12 godina (dimenzije: 120 x 200 cm). 

Ponuda uključuje tematsku "Healthy detox" večeru uz svijeće i pogled na Kvarnerski zaljev u restoranu Royal u 4 slijeda. Spring Detox Menu-e pogledajte ovdje Spring Detox Menu 1 i Spring Detox Menu 2

Profinjene gastronomske kreacije restorana Royal

Uz pogled na Jadran i Kvarnerski zaljev koji se pruža s vrha hotela Malin, restoran Royal osvaja i svojom vrhunskom à la carte ponudom ili prigodnom, svečanom ponudom. Klasična elegancija restorana jednako se ogleda i u profinjenim teksturama gastronomskih kreacija na Vašoj trpezi.