[KRVAVEC/SLOVENIJA] 3 dana/2 noćenja + polupansion ili doručak za dvije osobe u Hotelu Rozka Krvavec 3*, već od 916kn! Uključeno korištenje VIP wellnessa i 10% popusta na SKI karte!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odmorite se u dvokrevetnoj sobi alpskog stila na 3 dana/ 2 noćenja!!! Ponuda uključuje VIP wellness za 2 osobe te besplatni WiFi i besplatni parkiralište! Kupon vrijedi do 15.04.19.

Hotel Rozka nalazi se u naselju Cerklje na Gorenjskem u Gorenjskoj regiji te sadrži SPA centar!

Ima restoran dizajniran u alpskom stilu s kaminom te nudi moderan smještaj, bežični pristup internetu i veliku terasu s pogledom na ljubljanski bazen.

Prostrani smještaj ima panoramski pogled na planine; opremljen je svijetlim drvenim namještajem, TV-om ravnog ekrana sa satelitskim programima i kupaonicom s tušem, sušilom za kosu i besplatnim toaletnim potrepštinama.

Okolno područje je popularno tijekom cijele godine i nudi brojne aktivnosti, kao što su skijanje, planinarenje i biciklizam. Bike Park nudi 27 km obilježenih biciklističkih staza različitih razina za sve bicikliste.

Sve su sobe uređene u alpskom stilu te sadrže TV ravnog ekrana, a neke od jedinica obuhvaćaju prostor za sjedenje. Iz pojedinih se soba pruža pogled na planine, vrt ili grad.  Sve sobe uključuju vlastitu kupaonicu s kadom ili tušem.

Hotel obuhvaća zajednički salon, a gosti mogu uživati ​​u obroku u restoranu s kaminom ili mogu popiti piće u baru.

Nalazi se na 1,3 km od skijališta Krvavec i 55 km od Bleda. Udaljen je 44 km od Ljubljane i 22 km od Zračne luke Jože Pučnika u Ljubljani.