Wellness vikend za dvoje u Hotelu Astoria 3* na Bledu uz 2 noćenja s doručkom! Opcija 2 uključuje 2 ulaznice za Sauna Park i 2 ulaznice za posjet Bledskom dvorcu, od 1329 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opustite se i doživite čaroban ambijent Bledskog jezera uz smještaj u Hotelu Astoria 3*i fenomenalan wellness paket za dvoje! U opciju dva uključene su 2 ulaznica u Sauna Park i 2 ulaznice za posjet Bledskom dvorcu!

Hotel Astoria nalazi se u samom srcu povijesnog grada Bleda, okružena prekrasnom obalom jezera, netaknutom prirodom i jedinstvenim pogledom na Bledski dvorac. 

''Želimo ponuditi našim gostima samo najbolje, tako da u svakoj od naših soba uživat ćete u modernom dodiru udobnosti'': klima uređaj, sef, mini bar, telefon, besplatni WiFi,32-inčni LCD TV s multimedijskim sustavom.

Hotel se nalazi 190 kilometara od Zagreba, u mjestu Bled koji je smješten u sjeverozapadnoj Sloveniji, a lako je dostupan s autoceste A2 koja povezuje slovenski glavni grad Ljubljana s austrijskom Koruškoj.

Od hotela, udaljenost od centra Bleda je 300 metara hoda, jezero je samo 500 metara, a dvorac 600 metara.

Besplatan bežični pristup internetu dostupan je u javnim prostorijama. Café Astoria je otvoren svakodnevno od 10 sati do 11 sati.

 

Wellness Astoria:  gosti mogu uživati u ugodnim tretmanima spa centra sa širokim spektrom usluga. Nude se brojne usluge, među kojima su tretmani za lice, omatanje tijela, tretmani za tijelo i manikure i pedikure. Osiguran je niz tretmana u obliku terapija, a među njima je i aromaterapija. Spa centar nudi mnogo sadržaja, među kojima su sauna i parna kupelj.

Bled je poznato slovensko lječilište i odmaralište, još od kraja 19. stoljeća, tako da je i danas jedna od najvećih turističkih atrakcija Slovenije. 

Prekrasno jezero, zajedno sa svojom okolicom, može se svrstati uz bok najljepših alpskih odmarališta, poznat po svojoj blagoj i ljekovitoj klimi te termalnoj vodi koja liječi od stresa, umora i brojnih drugih poremećaja izazvanih stresnim načinom života.  

KAD STE VEĆ NA BLEDU OBAVEZNO POSJETITE/KUŠAJTE TOP 5 ATRAKCIJA:

1) JEZERO BLED

2) DVORAC BLED

3) "PLETNA" BRODIĆ

4) BLEDSKA KREMŠNITA

5) KLANAC

Prije kupnje kupona obavezna predrezervacija i provjera željenog termina na mail: astoria@vgs-bled.si ili broj telefona:+386 4 579 44 00