PodržimoNaše

Test intolerancije na hranu u Zagrebu! Na preko 420 namirnica uključujući i gluten, laktozu, aditive, konzervanse, emulgatore, opterećenja teškim metalima u Homeopatskom centru Homeovita za 299kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

GRATIS knjižica prehrana i zdravlje (knjižica u PDF) sa receptima i savjetima o prehrani!!! Poboljšajte svoje zdravlje i riješite se neželjenih simptoma, ne čekajte da problemi postanu ozbiljniji - KRENITE ODMAH I SAD U NJIHOVU PREVENCIJU ;) Kupon se može iskoristiti do 20.04.2019.!

TEST INTOLERANCIJE NA HRANU  NA PREKO 420 NAMIRNICA - UKLJUČUJUĆI I GLUTEN, LAKTOZU,  ADITIVE, KONZERVANSE , EMULGATORE, OPTEREĆENJA TEŠKIM METALIMA 

GRATIS KNJIŽICA PREHRANA I ZDRAVLJE ( knjižica u PDF ) I TESTIRANJE NA VITAMINE I MINERALE!


NE ČEKAJTE DA PROBLEMI POSTANU OZBILJNIJI!

Svakodnevnim unosom namirnica i prehrambenih proizvoda mi unosimo bolest ili zdravlje u naš organizam. Način života, okolina u kojoj živimo i prehrana sudjeluju u kreiranju naših emocija, misli, našeg tijela, a najvažnije - našeg zdravlja.
Ukoliko osjećate umor, depresiju ili imate probleme sa kožom u obliku neurodermitisa, ekcema, glavobolje, depresije, probavne tegobe od nadutosti do iritabilnosti crijeva, problema sa tjelesnom težinom te problema sa respiratornim traktom ili alergijama,  promjenom prehrane možete značajno pridonijeti poboljšanju vašeg stanja.
Prepoznajete li se u nekim od navedenih simptoma svakako biste trebali razmisliti o tesiranju.
- Biorezonantni uređaj BICOM optima uređaj je koristi tehnologiju 21. stoljeća u dijagnostičke i terapijske svrhe. Njegov rad temelji se na zakonima fizike tj. elektromagnetskom principu kojim očitava namirnice koje opterećuju naš organizam.
- Aditivi, konzervansi, emulgatori i boje koje se dodaju u industrijski prerađenu hranu dodatni su problem za naše tijelo.
- Teški metali, kemijska opterećenja iz okoline i proizvoda koje konzumiramo škode našem zdravlju.


KOMPLETIM TESTIRANJEM NA SVA TRI PARAMETRA DOBIVATE UVID U STANJE VAŠEG ORGANIZMA. SVE TRI INFORMACIJE SU VAŽNE ZA POBOLJŠANJE OSOBNOG STANJA.


TEST INTOLERANCIJE NA HRANU OBUHVAĆA:
1. TESTIRANJE NA NAMIRNICE (koje koristimo u našoj prehrani 200 kom.)
2. TESTIRANJE NE EMULGATORE, ADITIVE I   KONZERVANSE (200 kom.)
3. OPTEREČENJE TEŠKIM METALIMA I OPTEREČENJA OKOLINE (22kom.)
4. TESTIRANJE NA VITAMINE I MINERALE
5. „PREHRANA I ZDRAVLJE“, KNJIŽICA U PDF U KOJA ĆE VAM POMOĆI KAKO KOMBINIRATI NAMIRNICE I ŠTO UČINITI ZA POBOLJŠANJE SVOG PROBAVNOG SUSTAVA I SVOGA ZDRAVLJA

KAKO IZGUBITI VIŠAK TJELESNE TEŽINE TESTOM INTOLERANCIJE?
Puno puta ste pokušali izgubiti kilograme ili se riješiti celulita ali su pokušaji bili neuspješni ili nisu dovoljno brzo doveli do rezultata. Testom  intolerancije na hranu , začina, konzervansa, emulgatora,  opterečenja teškim metalima,  određene namirnice izbacuju se iz prehrane na neko vrijeme. Tijelo koje se oslobodilo opterečenja počinje bolje i kvalitetnije iskorištavati namirnice koje su dobre za njega.

REZULTAT JE, BOLJI METABOLIZAM, BOLJA PROBAVA I ELIMINACIJA I GUBLJENJE SUVIŠNIH KILOGRAMA.
POBOLJŠAJTE SVOJE ZDRAVLJE I RIJEŠITE SE NEŽELJENIH SIMPTOMA.    NAZOVITE NAS I INFORMIRAJTE SE

NAPOMENA
- Testiranje se vrši putem kose koja se može poslati na adresu centra ili možete uz narudžbu doći do centra gdje će mo uzeti uzorak.Molimo vas da svoj dolazak najavite telefonski na 098/474-041 ili 01/ 7793-544 
- Detalji o uzimanju uzorka:
- Desetak vlasi kose sa korijenom potrebno je isčupati pincetom i spremiti u papirnatu vrečicu . Uzorak zajedno sa svojim podacima pošaljite na adresu centra i navedite dali će vam rezultati biti poslani e- mailom ili na osobnu adresu.
- Dan kada šaljete uzorak , uzorak i uzmite .
- Više informacija o intoleranciji i drugim uslugama koje nudi naš centar možete dobiti na www.homeovita.hr
- Rezultati testiranja bit će dostavljeni na vašu adresu ili e-mail u roku od 5-7 dana